- 2,188
- 1,191
- 113
Valla ben yatıracak olsam bile spin saklicamÇok zor cevap almak birsey olacağıda yok ben 100 yatirdim mecbur cekicez 250yi
Valla ben yatıracak olsam bile spin saklicamÇok zor cevap almak birsey olacağıda yok ben 100 yatirdim mecbur cekicez 250yi
Aynen dost öyle yap benim bakiye silindi artık destekle çözmeye çalışıyorum ama bakalimValla ben yatıracak olsam bile spin saklicam
Sen slot99 koduyla mi üye oldun öyle olduysan 500 çekim ver ben 500 çektim belki 1K çeksem onu da öderlerdi 😄Çok zor cevap almak birsey olacağıda yok ben 100 yatirdim mecbur cekicez 250yi
Aynen ilk kod 99la oldum canli destktek konusmasida vardi 1000 çekim diye öyle dedik bekliyoruz benim parayı sildiler 350 bıraktilarSen slot99 koduyla mi üye oldun öyle olduysan 500 çekim ver ben 500 çektim belki 1K çeksem onu da öderlerdi 😄
Bakiye düzenledikten 12-13 dk sonra geldi ben ödemeAynen ilk kod 99la oldum canli destktek konusmasida vardi 1000 çekim diye öyle dedik bekliyoruz benim parayı sildiler 350 bıraktilar
Yok benim bakiye silindi çekim iptalBakiye düzenledikten 12-13 dk sonra geldi ben ödeme
İptal sebebine bişey yazmışlar miYok benim bakiye silindi çekim iptal
Sayın kullanıcımız bonusun şartları şu şekildedir; hesabınıza 250 lira yüklemişsinizdir, ne kadar kazanırsanız kazanın ancak 250 liraya kadar çekebilirsiniz.İptal sebebine bişey yazmışlar mi
Bende onlara bunu attimİptal sebebine bişey yazmışlar mi
Onu ödememek için şart değiştiriyorlar zatenBende onlara bunu attim
Aynen dost yatırımda yaptik artık 250 yi alicaz yapcak birsey kalmadıOnu ödememek için şart değiştiriyorlar zaten
Ne çekersen kardır bundan sonraAynen dost yatırımda yaptik artık 250 yi alicaz yapcak birsey kalmadı
250yi cektim hemen odediler bu seferde anaparam 100u 50 yaptılar bunlar tam o çocuğuNe çekersen kardır bundan sonra
Yatırım şartli Galiba reisSLOT77 kodu 1400 oldu ne şimdi bunun şartı direk 500 çekim mi
bunlar gerizekalı yaw ben bakiyeyi 0 ladım kurtuldum250yi cektim hemen odediler bu seferde anaparam 100u 50 yaptılar bunlar tam o çocuğu
İyi yaptin dost sinir oldum bende bütün destek iç mesaj ne varsa küfürü bastimbunlar gerizekalı yaw ben bakiyeyi 0 ladım kurtuldum