fresipin almadım oynadım spine girdi 1400 verdi sonra o bankadan çekim ver bı bankadan ver diye diye oyaladilar sonradan gece bakiyeyi sildiler.haksiz kazanç olsa çekim verin söyler mi baktılar olmuyor en iyisi silelim söylediler.sorun yok AMK coclari böyle yaparak kendilerini bitirdiler iyide oldu böyle yapmaları.bonus dışında tek bir Allah'ın kulu yatırım yapmaz bunlara onlar kaybettiDostum siteyi övmüyorun yanlış anlamışsın ben olanı söylüyorum yatırımlı olduğunu bana dün bonusu eklerken söyledi zaten canlı destek
Senin adınada üzüldüm ama freespin kazancını pragmatik'te bonus satın almadan 1000 TL yapman gerekiyordu kıral bu şekildeydi belki bunu gözden kaçırıp farklı sağlayıcı da yada bonus satın alarak ilerledi isen bu yüzden silinmiş olabilir bakiyen
Üzüldüm dostum burdan kaybettiğin başka bir yerden kat be kat çıkar umarım bol şansfresipin almadım oynadım spine girdi 1400 verdi sonra o bankadan çekim ver bı bankadan ver diye diye oyaladilar sonradan gece bakiyeyi sildiler.haksiz kazanç olsa çekim verin söyler mi baktılar olmuyor en iyisi silelim söylediler.sorun yok AMK coclari böyle yaparak kendilerini bitirdiler iyide oldu böyle yapmaları.bonus dışında tek bir Allah'ın kulu yatırım yapmaz bunlara onlar kaybetti
Birşey kaybetmedim yatırım yapmamisim bu siteyi. Neyini savunuyorsun anlamdım site adamisin belli ama buradan o siteye ekmek çıkmaz başka kapiyaÜzüldüm dostum burdan kaybettiğin başka bir yerden kat be kat çıkar umarım bol şans
Yatırımli diyorSweet bonanza 100 spin pragmaticte 1000 yap 200 cek yatirimsiz https://betro55.com/home
20 tl.mi onlara sormadınız mi bu ülkede 20 tl.tedavulden kaldırıldı siz geçmiş hangi zamana sıkışıp çıkarmadınızLink atsnaa
İp çakışması deyip yalan söylüyorlar bonus vermiyorlar kimse
Aynen banada aynı yaptılar
Payfixten red verdiler havale ile deniyorum xdçekim talebi verdim bekliyoruz... 2500 tl bakiye yaptım 200 tl payfix talep verdim
Betro güncel link atabilirmisiniz