- 250
- 60
- 28
Şerefsiz oçları bonanzada 455 yaptım ip dediler..
Ekli dosyalar
-
91.6 KB Görüntüleme: 96
paylaşımı yaptığımda ödeme gelmişti dost. Senin adına inan üzüldüm bu ıp muhabbeti saçma sapan bişi zatnVPN dicek ksrdesim ödeme yapmıyorlar sahtekarlar konu kilit admin
Bende 200 sıfırladım 100 TL svet aldım 5 TL 6 tl ödedispinler 73 tl verdi big bass hallowen'e girdim 10 tl den ilk çevirişimde spine girdi 10 tlden oyuna giren oyun 150 tl verdi 213 oldu kasa başka oyunda sıfırladı 10 betten oyun 150 vermesi şaka mı ilk elden spine girmesi mi şaka noluyoooo aw
Lan yalancı duzenbaz senin yüzünden üye oldum site adamı adı insanÖdeme 10dk. Da geldi arkadaşlar payfix ile
Çekim havaleyleÖdeme 10dk. Da geldi arkadaşlar payfix ile
Payfix le çekim nasıl geliyorsa canlı havale demişti bana site elemanı galiba..Lan yalancı duzenbaz senin yüzünden üye oldum site adamı adı insan
Kardeşim konuyu ben açtım yatırımsız diye..3 4 kiside cekim almış bazılarına ödeme yapmamis site düzenbaz diye millete laf atmaya hakkın yokLan yalancı duzenbaz senin yüzünden üye oldum site adamı adı insan
Tek o atmadi cekim burda 4 kişi filan telegramdada atanlar oldu baya..site cekim gösterip paylaştırıp yatırım almaya çalışıyor işte bazilarina ödüyor bazilarina ip diyor yerse..Değilsin tamamda o çekim gelen adiyi savunma insanları o yanıltıyor
Banada ip dedilerŞerefsiz oçları bonanzada 455 yaptım ip dediler..
Telefon onayladım sweet bonanzada oyun eklenmediKardeşim konuyu ben açtım yatırımsız diye..3 4 kiside cekim almış bazılarına ödeme yapmamis site düzenbaz diye millete laf atmaya hakkın yok