- 3,940
- 2,047
- 113
Gol geldi dostNice'nin atmasi daha iyi oldu ilk yarıdan üst ol eziyet ettirme ya da en kotu 1 gol daha be
İnsallahh 3.gol erken gelir eziyet cektirmez dost. Totem yapip ilk yari 30.dk dan sonra takibi biraktimGol geldi dost
Dostum kuralda yaziyi okur musun maksimum kazanc 10 k diyor 10 milyon da yapsan 10 k 5 milyonda yapsan 10 kDiyelim ki bir deli çıktı ve kasayı koruyarak 10 milyon TL yi almaya hak kazandı (olmaz ya ama diyelim ki oldu) bets10 bu parayı öder mi? Ben pek ödeyeceğini ihtimal vermiyorum. Hadi diyelim ödeyecek bu para nasıl çekilir kaç yıl sürer ve kesinlikle bu kadar paranın hesaba girmesi sıkıntı yaratır. 😂😂😂
B10Milyon oyununda kazanılanabilecek en yüksek kazanç 10,000,000’TRY dur.Dostum kuralda yaziyi okur musun maksimum kazanc 10 k diyor 10 milyon da yapsan 10 k 5 milyonda yapsan 10 k
Bu kural nerede yazıyor? Oyoe bir madee görmedim eger olsaydi ben malmiyim 19k garanti iken bu maca tek ihtimal gireyim. 20 sorunun sonunda korudugun kadar nakit. 7.5k ya kadar aninda ekleniyor daha ustu 72 saat icinde. 10k diye birsey yokDostum kuralda yaziyi okur musun maksimum kazanc 10 k diyor 10 milyon da yapsan 10 k 5 milyonda yapsan 10 k
B10Milyon oyununda kazanılanabilecek en yüksek kazanç 10,000,000’TRY dur.Bu kural nerede yazıyor? Oyoe bir madee görmedim eger olsaydi ben malmiyim 19k garanti iken bu maca tek ihtimal gireyim. 20 sorunun sonunda korudugun kadar nakit. 7.5k ya kadar aninda ekleniyor daha ustu 72 saat icinde. 10k diye birsey yok
Dost yattın galibaHaydi ilk yarı en kotu 1 gol daha gelsin yakmaya basliyayim gezegeniiiii
Dahada opseler risk almam bu gelirse 38k garanti hep ikiye bolsemde.
Ekli dosyayı görüntüle 184031
Gecen hafta 15 dakikada lyona 3 gol atan nice mala bagladi son dakikalarDost yattın galiba
5k nerden buldun hocam seni bizim gibi fakir sanıyodumVe patladik, 2.yarinin basinda 2.5 alta 3.20 orandan 5k oynadim 1xbet den. Teselli olarak. Bu gelmezse ordan teselli olsun diye. Uzuldum, 38 garanti olacakti. Ac gozluyuz... Yeri geliyor 20 liramiz olmuyor ama 19k yi begenmiyoruz
iyi bari çok büyük akıllılık etmişsin ve paran varmış ama ben sana söyledim aga 19kyı bölme diye kumarbaz çıktın sende bol şansVe patladik, 2.yarinin basinda 2.5 alta 3.20 orandan 5k oynadim 1xbet den. Teselli olarak. Bu gelmezse ordan teselli olsun diye. Uzuldum, 38 garanti olacakti. Ac gozluyuz... Yeri geliyor 20 liramiz olmuyor ama 19k yi begenmiyoruz
kumarbaziz cunku.Almışın 19 k niye bursa riske ediyorsun ki para lazımsa çekip atardin bonus alırdın
5 k 15 k olmussa güzel onuda merak edenler vardır dost sen onunda gorselını at bence @enginbakankumarbaziz cunku.
elde 5k varsa niye siteye atiyoruz, 10 yapmak icin 19 38 olsun dedim patladim