soru bellı degıl ben bolecegım heralde yarın son maclar kasımpaşa üst hep fenerde herkesten gol yıyor neredeyse ıddaoranları kasımpasa favorı soruyu gorelım bakalımAhmet sağ olasın 6 soruda 710 bini ikiye bölecektim senin sayende bölmedim yarın Kasımpaşa Fenerbahçe maçı üst olurmu sence ona göre oynayayım
evet soru gelid fener macı 2.5 ust olur mu son maclardakı skorlara bakarak ust dıyorum ben 10 mılyonu yatırım tavsıyesı degıldırAhmet sağ olasın 6 soruda 710 bini ikiye bölecektim senin sayende bölmedim yarın Kasımpaşa Fenerbahçe maçı üst olurmu sence ona göre oynayayım
Bncede olucaktir fenerin avrupaya gitmesi icin elinde sadece lig kaldi en azinda 2. Lig icin savsicaktir ve bu hafta fenerin kazanmasi halina muthic gecicek onlar icin egerki yarin yenerse haftalar sonra 3. Siraya cikicak ve 2. Lig sansida artacaktir.kasimpasada mutlaka gol ata diyorum 2.5 cok muhtemel para olursa bmde 2.5 oyniyacagimAslında ligin son maçı bu hafta için biraz ridk taşıyor ama ben %75 olur dedim bakalım nolacak
Bol sans sen bu islerde iyisin umarim basarirsin ahmet kardes.sen 5.000 kisilik etkinlik acsanda senden bana etkinlik cikmiyor be.su dmyide aciver gecen sana sans parasi atmak icin dm aticakdim dm kapaliydi hala kapali 😃evet soru gelid fener macı 2.5 ust olur mu son maclardakı skorlara bakarak ust dıyorum ben 10 mılyonu yatırım tavsıyesı degıldır
yok be sallayarak geldım sımdıye kadar ama buraya kadar gelınce de sallayamıyorum ciddiye alalım dıyorum o zmanda yatacazBol sans sen bu islerde iyisin umarim basarirsin ahmet kardes.sen 5.000 kisilik etkinlik acsanda senden bana etkinlik cikmiyor be.su dmyide aciver gecen sana sans parasi atmak icin dm aticakdim dm kapaliydi hala kapali 😃
Ne alirsan buraya yaz takip etmek istiyorumyok be sallayarak geldım sımdıye kadar ama buraya kadar gelınce de sallayamıyorum ciddiye alalım dıyorum o zmanda yatacaz
Kardeşim kesin üst maç.bölme parayi.hatta 3,5 ust bile garantiAhmet sağ olasın 6 soruda 710 bini ikiye bölecektim senin sayende bölmedim yarın Kasımpaşa Fenerbahçe maçı üst olurmu sence ona göre oynayayım
Hadi bol sans.hala fire yok degilmi bu kacinci tahmin.param oldugu zaman bnde deniycem bunu bayagi zevkli en azindan uzun sure hayal kurma imkani sunuyor 😁
9. bu 10 mılyon halaHadi bol sans.hala fire yok degilmi bu kacinci tahmin.param oldugu zaman bnde deniycem bunu bayagi zevkli en azindan uzun sure hayal kurma imkani sunuyor 😁
Cok iyi be 15demi bitiyordu9. bu 10 mılyon hala
20Cok iyi be 15demi bitiyordu
Olsun 5yada 6 tane daha tekden bilirsen sonra bolerek gitsen bile cok iyi para kalicak
Sanada bol sans kardesBende 9 dayım 10.000.0000 hiç bolmedim daha Fenerbahçe maçı 2.5 üste çok yakın inşallah üst olcak