- 5,011
- 2,958
- 113
yarın trabzonu soracak sanırım bakalım kadrolar yayınlanmadan oynamayalım kupa maci
Kardeşim 8.9 maç riske girmen gerekir iyi para almak içinArkadaşlar 2. Adımı 10 milyonu koruyarak geçtim bundan sonra 2 ye bölerek devam etsem birşeyler kazanabilir miyim? Biraz daha riske girerek devam edeyim ?
Dost risk daha ne kadar alacaksın hedefin kaç ikimizde aynı 9 da 9Cevaplanan son sorudan sonra kalan para 72 saat içinde hesabınıza aktarılacaktır. 7.500 TRY’ye kadar olan nakit ödüller hemen hesabınıza aktarılacaktır. Nakit ödülünüz için her hangi bir çevrim şartı veya hesaptan para çekme koşulu bulunmamaktadır.
11 macta 4 tane tek atmak ıyı olur gibi hedef 4 tek 80 bın kalır maclara gore gıdecegım 7 tane ıkı ye bolmeyi düşünüyorum bakalım suankı dusuncem bu macları gordukce degısebılır artabılır azalabılır bakalım11 maçı bolsek şuan 5000 TL cepte
ben bi kadroya bakayım yarın mac saatınden 30 dk once ona gore evet y ada ıkı boleme yapacagımTrabzonspor Antalyaspor maçına da evet dedik bakalım
Ben bolecegim dost 5 / 5 sanada tavsiye ederim çok riskli maç
yani oyle yapabılırim bende oranlarda yuksek 2.5 ustun bı kadroyuda goreyım son 30 dkda karar verecegımBen bolecegim dost 5 / 5 sanada tavsiye ederim çok riskli maç
Illa oynamak zorunda değilsin neden bölüyorsun belki yarından sonra aklına çok yatacak maç çıkacak unutma 20 soruyu 60 günde bitiricen yani çok boş geçme şansın varBen bolecegim dost 5 / 5 sanada tavsiye ederim çok riskli maç
carsamba gunku mac besıktas kayseriIlla oynamak zorunda değilsin neden bölüyorsun belki yarından sonra aklına çok yatacak maç çıkacak unutma 20 soruyu 60 günde bitiricen yani çok boş geçme şansın var