- 1,030
- 436
- 83
Antalya ciddi atak yapamıyor. tıkanıyor bi şekilde.
o kadar korner kullanıyor halbuki
o kadar korner kullanıyor halbuki
Belli olmaz futbolda neler gördükyattık gıbı
Antalya varsa bi maçta hayatta üst oynamam geçmiş olsun dün demiştim pas geç diye keşke pas geçişeydin geçmiş olsunEkli dosyayı görüntüle 212945
OYUNCU 4102 ELENDI
Kardeşim geçmiş olsun Antalya özürlü bir takım hiç bir maçına üst oynanmaz adamlar gol e karşı sağlık olsunEkli dosyayı görüntüle 212945
OYUNCU 4102 ELENDI
Kardes ben yonlendirme yapmamak icin sana alt oyna tavsiye etmedim isin ucunda cok buyuk para vardi en azindan hedefin 48di ama bu maca ust oynamasaydin keske pas deseydin en azindan.neyse saglik olsunyattık gıbı
Sana 10 milyon veriyor bakiye değil bu ya hepsini bir seçeneğe koyacan yada 2 ye böleceksin bir de %75 %25 bolebiliyorsun anlayacağın tek tarafa basıp kazanırsan paran birr sonraki soruya gidecek buda ne kadar çok ileriye taşırsan o kadar kazanç demekArkadaşlar bisey sorcam misal akşam trabzon üst olsaydi 1 milyon basmış olsaydım elimde 1 milyon mi kalacaktı onunla devam edecktim.yoksa 10 milyonla mi devam edecektim.
Anladim teşekkürler bilgi içinSana 10 milyon veriyor bakiye değil bu ya hepsini bir seçeneğe koyacan yada 2 ye böleceksin bir de %75 %25 bolebiliyorsun anlayacağın tek tarafa basıp kazanırsan paran birr sonraki soruya gidecek buda ne kadar çok ileriye taşırsan o kadar kazanç demek
Mesela 5 tekli 300 6 tekli 600 tl 7 tekli 1200 8 tekli 2400 9 tekli 4800 10 tekli 9600 11 tekli 19200 12 tekli 38400 kazanirsin
Zor bence kardeşim dün Trabzon maçı gibi bundan da korkuyorum ama Trabzon maçından daha yakın üst eNe diyorsunuz, b jk maçında ikinci yarı 1.5 ust olur mu
Bende güvenmedim aceleye gerek yok 2 ye böldüm kaldı 4 soru artık 5kya bile razıyım 4 sorudan hangisinde kafam yatarsa %75 atacam gelirse 5400 gelmezse 1800 hiç alamamaktan iyidirZor bence kardeşim dün Trabzon maçı gibi bundan da korkuyorum ama Trabzon maçından daha yakın üst e