- 6,992
- 8,904
- 113
Bugün hayıra basacam
0 tl evet 0 tl hayırBencede Juventus iki gol atamaz ama yinede belli olmaz diyerek 4 milyon juventus iki gol atar 6 milyon iki gol atamaz oynadım ahmet sen ne oynadım
5'te 5 tekte gidiyorum bal dudak 7.5K üzeri eklense,0 tl evet 0 tl hayır
Nakit ekleniyor hesaba.bonus değil5'te 5 tekte gidiyorum bal dudak 7.5K üzeri eklense,
sabit bonus şartları olarak mı ekleniyor tam nedir acaba
10. adımdan sonrada bölerek gitsem kazanç kesin mi olur. 🙄
Nakit ekleniyor hesaba.bonus değil
Pardon kardo yanlış anlamışım.hic 7500 üstü kazanan olmadı mı.aciklasa bize deBu şarta göre demek istedim kardo tam nedir bu mevzuat
- Bütün ödüller oyunun tamamlanmasından sonraki 72 saat içinde oyuncuların hesabına aktarılır.
- 7.500 TRY’ye kadar olan ödüllerin ödemesi anında yapılacaktır.
- Ödüller nakittir ve ödül hesabınıza tanımlandıktan sonra her hangi bir koşul olmadan kullanabilirsiniz.
yapma kardeş, git moneypay aç onunla al sigaranı yazık olurSelamın aleyküm dostla oldubil de 100 TL bakiye var faturanız varsa 100 TL ye kadar ödesem bana Bi 23 TL sigara parası ile takas kabul edermisiniz
olur mu dersin brom yaw 🙄Bugün aslında evete güveniyorum ama pek riske atmayım dedim
Normal sartlarda olur ama gs savunma yaparsa diye tedirginimolur mu dersin brom yaw 🙄
GSaray sadece savunma mantığıyla çıkacak bence kardoNormal sartlarda olur ama gs savunma yaparsa diye tedirginim
Ilk yarıya da bağlı biraz. Eğer barca 2.yari gol bulursa açılır gs de gol bulmak icinGSaray sadece savunma mantığıyla çıkacak bence kardo
Bana olmiycak gibi geldi gs savunma ile bisiler yapmaya calisicak.tr de yapamadigi savunmayi avrupada nasil apabiliyor cok garip 😁😁bol sans bakalim.Ilk yarıya da bağlı biraz. Eğer barca 2.yari gol bulursa açılır gs de gol bulmak icin