Eyvallah dosum sagolasın bendede var
aynen öyle uzun bir süre yatirim yapmayalım bizede verirler ben mail attim soylendim şöyle donusSiteye fazla girmeyenler önceden hesabı olup oynamayan az para yaptıranlara daha çok bağımlı olmaları ve keklenmeleri için yem atıyorlar.
Aynen katılıyorum kardeşim.Yatırım yapanlar zaten yapıyor versende vermesende yapıyor mantığıyla haraket ediyorlar.Bak yemin ederim son 10 gün icerisinde 5 bin yatirimim var bana vermediler.Bundan sonra karar aldım yatirim yapmayacagim.Bakalim neler olacak.En kofti site bile yüzde olarak kayıp bonusu veriyor bunlarda o yok.Siteye fazla girmeyenler önceden hesabı olup oynamayan az para yaptıranlara daha çok bağımlı olmaları ve keklenmeleri için yem atıyorlar.
Zaten farkındasın sende siteyi kullanmayanlar teşvik etmek maksataynen öyle uzun bir süre yatirim yapmayalım bizede verirler ben mail attim soylendim şöyle donus
Tepkinizi çok iyi anladigimi belirtmek isterim. Zaman içinde tüm kullanicilarimizin faydalanabilecegi kampanyalar elbette olacaktir. Su an itibariyla mevcut kampanyamizdan sadece söz konusu e-postayi almis olan kullanicilarimiz faydalanmaktadir.
Banada aynısını yazdılar.Birde bu B10 vip sitesi bunlaramı ait yoksa ayrı bi sitemi orası.Bana bizimle alakası yok dediler.10 yıldır bets10 üyesiyim böyle yalan duymadım benaynen öyle uzun bir süre yatirim yapmayalım bizede verirler ben mail attim soylendim şöyle donus
Tepkinizi çok iyi anladigimi belirtmek isterim. Zaman içinde tüm kullanicilarimizin faydalanabilecegi kampanyalar elbette olacaktir. Su an itibariyla mevcut kampanyamizdan sadece söz konusu e-postayi almis olan kullanicilarimiz faydalanmaktadir.