- 3,070
- 661
- 113
bu çevrimden kazanalınan parayi 1.75 tek veya kombine oranla cevrilcekmiş para çekim kilidi acilmasi icin
saglık olsun goteborg kalmar u21 macına 5 de baslıyacak 3.5 üst oynadim tek mac 154 tl yi bastim 292 tl veriyor gelirse bakalım cekım talebi vericemYatti kupon s.et
Hadi bakalim insallahsaglık olsun goteborg kalmar u21 macına 5 de baslıyacak 3.5 üst oynadim tek mac 154 tl yi bastim 292 tl veriyor gelirse bakalım cekım talebi vericem
para cekim kilidini açtinmi hocam?Saat 10 dan beri çekimle ugrasıyoz
çilingir arıyormuş şu an ben sordumpara cekim kilidini açtinmi hocam?
asdasdaasdasdçilingir arıyormuş şu an ben sordum
eee niye cekemedin belge mi istedilerKilit açık
senin için takip ettim aynen öyle oldu hatta heyecanına ortak olmak için 40 tl de ben bastım bizde götegeldik takımın adında meymenet yok ki aq. GÖTeBOrKgoteborg gote getirdi bizi dakka 30 1-1 mac oyle bitti
son kulvarda patladıksenin için takip ettim aynen öyle oldu hatta heyecanına ortak olmak için 40 tl de ben bastım bizde götegeldik takımın adında meymenet yok ki aq. GÖTeBOrK
bonusu ben yayınladım kuralları da net bi şekilde 3 defa yazdım o kadar çok bilgi kirliliği oldu ki ben bile unuttum aqKardeşlerim ilk başta 3aç toplam 6 oranda kazadiktan sonra mesala 200 tl kazandım toplam ondan sonra bide 1.75 oranları cevirmemiz gerekiyor yoksa direk cekebiliyozmu yoksa istediğim oranı kafam karisti