- 803
- 235
- 43
Akıl fikir versin Allah 200 lirası olan yatırım yapsın oynasın güvenli sitelerdenBeyler Twitter da çokça şikayet mevcut boşuna yatırım yapmayın yapanda ağlamasın 2 gün sonra
Akıl fikir versin Allah 200 lirası olan yatırım yapsın oynasın güvenli sitelerdenBeyler Twitter da çokça şikayet mevcut boşuna yatırım yapmayın yapanda ağlamasın 2 gün sonra
Ödemesi sorun değil dostum akıl mantık işi değil 200 tl yatırım lı bonus
Ödemiyor ki ironi olarsk dedim ben onu traş site burdan 2 kisiye verir gider 3. Olanın hesabi kilitler bir daha şikayet üzerine şikayet hiç riske girilmezÖdemesi sorun değil dostum akıl mantık işi değil 200 tl yatırım lı bonus
Güzel canlı destek ile görüşme 20:32 de gerçekleşmiş
50 tl yi çevirdim 200 tl yatırdım çekim yaptım biraz gec ödeniyor para 2 iş gunu içinde hesaba ğecti para200 liram olsa kendim yatırır oynarım diyen kardeşlerim yorulmasın ben onların yerine yazdım
Çekim yaptım bonustan 500+200 700 tl çektim biraz korktum ama gönderdiler 2 gun sürüyor ödemeleriÖdemiyor ki ironi olarsk dedim ben onu traş site burdan 2 kisiye verir gider 3. Olanın hesabi kilitler bir daha şikayet üzerine şikayet hiç riske girilmez
Efsunlu olmak gerekli ben şans eseri o siteden 250 çekim yapmıştım200 liram olsa kendim yatırır oynarım diyen kardeşlerim yorulmasın ben onların yerine yazdım