- 3,054
- 1,626
- 113
Eyw SaolGmaile qelmio icloudu denedim anında,qeldi
Eyw SaolGmaile qelmio icloudu denedim anında,qeldi
Canlı destek varmı bekliyomda bağlanan yokGmaile qelmio icloudu denedim anında,qeldi
Yok canlıda sayfayı yenile,eklenio nakitCanlı destek varmı bekliyomda bağlanan yok
Ben çekim yaptim ama çok kaypak bir site yatırım amaçlı düşünmeyinhala beklemede. son durumu yazıcam beyler
Temp mail sayfasından tek kullsnımlık mail alGmaile qelmio icloudu denedim anında,qeldi
100 tl ödeyen site sağlam mı oluyor 10 fs çekim paylaş bonusu için maymunluğa değer miGÜVENILIR SAĞLAM BIR SITEE
Ekli dosyayı görüntüle 439901
Ss at kardeşim sitenin adamı olup olmadığını anlayalım ben dün akşam saat 21den beri ödeme bekliyorum ayak yapmayın payfixte teknik sorun var diyorlar dünden beri devam ediyormuş payfixle çekim yapman imkansızçevrimden sonra payfix ile 50 tl yatırdım yine payfixle 250 talep verdim 5 dkda geldi 50 tlyi siliyorlar
Sitenin adamı oldugun burdan belli
Ben zor ser aldım 5 saat sonundaSs at kardeşim sitenin adamı olup olmadığını anlayalım ben dün akşam saat 21den beri ödeme bekliyorum ayak yapmayın payfixte teknik sorun var diyorlar dünden beri devam ediyormuş payfixle çekim yapman imkansız
15dk sonra 24 saat olacak hala ödeme aşamasında o 5dk payfixle çektim diyen ibine gelsin külahıma anlatsın dünden beri payfix de sorun var diyorlar nasıl 5dk da çekmiş beyefendi çok merak ettim site dolandırıcı arkadaşlar 50 şer tl kaptırdık üstüne soğuk su içeceğiz20 saati geçti hala ödeme aşamasında
Lisansa yaz şikayet adam seçiyolr demek resmen15dk sonra 24 saat olacak hala ödeme aşamasında o 5dk payfixle çektim diyen ibine gelsin külahıma anlatsın dünden beri payfix de sorun var diyorlar nasıl 5dk da çekmiş beyefendi çok merak ettim site dolandırıcı arkadaşlar 50 şer tl kaptırdık üstüne soğuk su içeceğiz