- 1,409
- 727
- 113
Rezillikten baska bisey degil valla kac saattir aramalarini bekliyoduk aradilar hemen whatsapptan link aticam form doldurup bana aticaksiniz dedi hala yazan yok.
110 vurdum bende max 100 mu cekiliyo bir de ne ile verdin talebi, bisey talep ettilermiÖdeme geldi
banka havalesi ile vermiş çekimi resimde gözüküyor110 vurdum bende max 100 mu cekiliyo bir de ne ile verdin talebi, bisey talep ettilermi
Bende resim gozukmuyo brobanka havalesi ile vermiş çekimi resimde gözüküyor
Kanka papara ile çektim ama çekim verince banka havalesi yazıyor nedense.belge falanda istenmedi110 vurdum bende max 100 mu cekiliyo bir de ne ile verdin talebi, bisey talep ettilermi
Benimde geldi 5 dk once tsklerKanka papara ile çektim ama çekim verince banka havalesi yazıyor nedense.belge falanda istenmedi
35 dk da ödendi
Gözzz gözzzz göztepeeeeeeİptal oldu tekrar çekim ver dediler şimdi yaptım bakalım beklemedeyiz gelince haber veririm dostlar
Alayına isyan ölümüne GÖZTEPEGözzz gözzzz göztepeeeeee
Slm kardeşim siteye nerden giriyorsunuz google dan yazıyorum bulamadumÇekim verildi ödenirse yazarım
Ekli dosyayı görüntüle 127418
Aynen oyle reissAlayına isyan ölümüne GÖZTEPE
yazdılar mı reis suan bende de aynı durum var atıcam dedi atmadıRezillikten baska bisey degil valla kac saattir aramalarini bekliyoduk aradilar hemen whatsapptan link aticam form doldurup bana aticaksiniz dedi hala yazan yok.
Otomatik eklnmis sonra 10 15 dk sonra yazmistiyazdılar mı reis suan bende de aynı durum var atıcam dedi atmadı