- 325
- 184
- 43
Bonus otomatiktir daha önce kaydolmussun ya da çevrende varIP DEDİ VERMEDİ FREEBET
Bonus otomatiktir daha önce kaydolmussun ya da çevrende varIP DEDİ VERMEDİ FREEBET
aynı şekilde canlı desteğe yazdım saniye geçmeden bak saniye geçmeden direk aynı ip adresi bahanesi dediler vermediler insan 1 dakika kontrol eder yalan dolan bu site eklemiyorIP DEDİ VERMEDİ FREEBET
Kral alan aldıaynı şekilde canlı desteğe yazdım saniye geçmeden bak saniye geçmeden direk aynı ip adresi bahanesi dediler vermediler insan 1 dakika kontrol eder yalan dolan bu site eklemiyor
Hallettim reis bağlandımda ip dedi tüm siteler aynı tarifeyi uygulamaya devam ediyor
herkesede ip demez bunlar üye topluyor ip bahanesi ile vermiyorlar bukadar da ip olmazHallettim reis bağlandımda ip dedi tüm siteler aynı tarifeyi uygulamaya devam ediyor
Herkese demiyor ki mobil veril ile temiz giriş yapana veriyorherkesede ip demez bunlar üye topluyor ip bahanesi ile vermiyorlar bukadar da ip olmaz
++ kimsede yokmuSMS istiyor atabilir misiniz lütfen ss
Valla yok galiba kral millet SMS olmadan nasıl alıyorsa++ kimsede yokmu
IP YALANI SOYLUYO UC DOLANDARICLAR INANIYIMReis eyvallah tm paylaşiyon ama her gördüğüde paylaşma bunlar var zaten Forum da
Nereden aldınSite takır takır ödedi boş yapmayın