- 2,475
- 348
- 83
Ne kadar sürede yattıizin verildi ozaman da RED verildi tekrar talep verdim garanti bankasınamı yatırmıyolar napıyolar anlamadım
Ne kadar sürede yattıizin verildi ozaman da RED verildi tekrar talep verdim garanti bankasınamı yatırmıyolar napıyolar anlamadım
Sen ciddimisin ya bizde verdik inşallah bizimkinide yatırırken kafalarının güzelliği geçmezArkdslar 100 tl cekim verdim site parayi 2 kez yatirmis hesabima bi baktm 2 tane 100 tl
çekim yapan var mıııııMax 100 bende şimdi çekim vericem bakalım kaç dakka sürücek
Arkdslar 100 tl cekim verdim site parayi 2 kez yatirmis hesabima bi baktm 2 tane 100 tl
ne kadae surede yatti hangi bankaArkdslar 100 tl cekim verdim site parayi 2 kez yatirmis hesabima bi baktm 2 tane 100 tl
19.45 de talep verdim. ne zaman izin verildi ne zaman yatar soyleyecegim
YalanlariniArkdslar 100 tl cekim verdim site parayi 2 kez yatirmis hesabima bi baktm 2 tane 100 tl
Haber et kardeşimSaat 5 de garantiyle çekim talebi verdim ilk alanlardanım 7 de red verildi 7 de tekrar talep verdim daha izin verilmedi
Garanti bankası kimlik veriliş tarihi istiyor bunu canlı desteğe bildirmeniz gerekSaat 5 de garantiyle çekim talebi verdim ilk alanlardanım 7 de red verildi 7 de tekrar talep verdim daha izin verilmedi
yatırsınlarda ederimHaber et kardeşim
bağlanamıyoruzki kime bildiricezGaranti bankası kimlik veriliş tarihi istiyor bunu canlı desteğe bildirmeniz gerek
oda sitenin adami degilsesaniyorum ki 1 kisi cekti henuz