- 902
- 126
- 43
Mobilden mi baglaniyonuz pc den mi
Mobilden bekliyoruz bayadir baglanmiyorMobilden mi baglaniyonuz pc den mi
Kardeş sen stakers e girebiliyomusun hala ? 2 gube bi mesaj geliyor siteden adresleri aynı ama tib yemiş giremiyorumyahu ne sabırsız adamlrsnzz şuan belkide 1000 den fazla kişi bağlandı canlı desteğe..az biraz sabırlı olun..sanki yatnca hemen kazancasknz haa
Az önce kim nasıl aldı diyodun ne ara aldin ne ara çekim verdinÇekim talebi verdim yatırırlarsa haber ederim beyler
kuzenimde kullaniyor formu ben alamadim o aldi cekim bile vermis aqAz önce kim nasıl aldı diyodun ne ara aldin ne ara çekim verdin
evet şuan bile oynuyrm stacerstan kardeşim bende giriyor mobilden girmiyor sadaceeKardeş sen stakers e girebiliyomusun hala ? 2 gube bi mesaj geliyor siteden adresleri aynı ama tib yemiş giremiyorum
Yalan soyleme10 dakikada bağlandı şaka gibi şimdi kaç dakikada yuklenecek aceba
Benimde kasada 30 lira falan vardı 20 kusur lira çevrim kalmıştı 1 haftadır giremiyorum kaldı öylece kardesimevet şuan bile oynuyrm stacerstan kardeşim bende giriyor mobilden girmiyor sadacee
Masqustundem masil giriuorsun engellemis devlet bunu ordadaevet şuan bile oynuyrm stacerstan kardeşim bende giriyor mobilden girmiyor sadacee