- 467
- 221
- 43
para ödemeyi bırak ya bildiğin dalga geçiyorlar insanlarla o seviyeye kadar geldi iş.Slot oynamıyorum artık. Kod ya da deneme bonuslarıyla. Slot oynamak rezilliktir.
para ödemeyi bırak ya bildiğin dalga geçiyorlar insanlarla o seviyeye kadar geldi iş.Slot oynamıyorum artık. Kod ya da deneme bonuslarıyla. Slot oynamak rezilliktir.
Alindi 200 t300 yaptim payfixten cekim oluyir mu cekim bekliyorum
yapmıcan kardes 300 yapmaya mı niyetin vardı bir deAbi 25 tl verdi bunu Allah icin merak ediyorum nasıl 300 yapıcan slotta rulet felan da gecerli degil demi
Babacım onu demiyorum çekim verenler varmıs ya hayır nasıl 300 yapıyorsunuz imkansızı basarıyorsunuz onu soruyorumyapmıcan kardes 300 yapmaya mı niyetin vardı bir de
Çekim nasıl yaptığımı anlattim dostlar.Çekim verildi.
43 TL freespin kazancını 1 TL olarak sweette farm yaptım spine girdi kasa 300 ksuur oldu.
Big bas floats var balıkçı oyunu nerden kod alsam yada deneme bonusu bu oyuna girer alırım turboya oyuna kolay aliyo öyle yapiyomAGA nasıl 300 yaptın peki
Kral sadece slot ama multi denemeyin yemiyolarDost spen kazancı sporda gecerlimi bilgin varmı
Rica ederim! Telefon onay da yok sanırım random numara ve e postalarla multi acıyorum umarım bende çekebilirimÖdeme geldi tekrar thanks konuyu açan arkadaş
nasılKral sadece slot ama multi denemeyin yemiyolar
200 çekim talebi verdim artı 480 kasa kaldı fazlası 😀Babacım onu demiyorum çekim verenler varmıs ya hayır nasıl 300 yapıyorsunuz imkansızı basarıyorsunuz onu soruyorum
Adamlar 20 lirayi 5 k yapıyor sen 300 liradan bahsediyonBabacım onu demiyorum çekim verenler varmıs ya hayır nasıl 300 yapıyorsunuz imkansızı basarıyorsunuz onu soruyorum
Şans mı? Beceri mi ? Taktik mi ?Adamlar 20 lirayi 5 k yapıyor sen 300 liradan bahsediyon
Kaç dk ya geldi hala işleme alınıyor diyo bendeÖdeme geldi tekrar thanks konuyu açan arkadaş
Ne alakaymış dost 😀😃😃Mobilden çekim olmuyormuş bilgisayar dan çekim oluyormuş
5 dkKaç dk ya geldi hala işleme alınıyor diyo bende