- 27
- 1
- 8
Hadi hayırlı olsun ben ismaily maçına ms0 attım ama pek ümitli degilm cekerseb benidw bi goriver üstad öğrenciyizvideoton ujpest macına mac sonucu 1 verdım 1.17 den gelırse cekım talebı verıcem
Hadi hayırlı olsun ben ismaily maçına ms0 attım ama pek ümitli degilm cekerseb benidw bi goriver üstad öğrenciyizvideoton ujpest macına mac sonucu 1 verdım 1.17 den gelırse cekım talebı verıcem
Yanilmiyorsam 100 mesaja ulaşınca açılıyor konuların alt tarafında görünüyor ..@Blue's bu sohbet nerde ben gıremıyorum kardeş denıyorum denıyorum sacma sapan dolanıyorum
Ben 10:59 da verdim talebi hala onay beklıyor diyo canlı destek en kısa surede yatar dedi ama beklıyorum bakalım200 lira çekim talebi verdim ödenirse bilgilendiririm canlı destek baya iyi umut ışığı var içimde
bende 20 dk falan oldu öderler bence ya sadece biraz sürebilir en kısa sürede dediler bi sorun yaşamayacaksınız dediler bakalımBen 10:59 da verdim talebi hala onay beklıyor diyo canlı destek en kısa surede yatar dedi ama beklıyorum bakalım
istediğin oran ve istediğin maç seçeneğinde oynayabiliyorsunvalla 3 maca 185 lıra iyi oldu sımdı sordum ıstedıgınız orandan alabılırsınız dedı canlı 90 lıra 1.10 orana atıp cekmeye calıscam ama taraf bahsı olmak zorundaymıs
Benım 3 saat oldu hala bi hareket yok onay beklıyor diyo umudum yok pek yatacagından da beklıyoruz iştebeyler uğraşmayın aynı ip dedi çekimi reddettiler hesabı kapattılar halbu ki tek üyelik böyle bi şerefsizlik yok 200 tl icin
sahtekarlar bildigin boşa uğraşmayın kapayın konuyu leş site tonla şikayet var baktım da amk yazık yaBu ney lan!
bi şey olurda geçer ins seninBenım 3 saat oldu hala bi hareket yok onay beklıyor diyo umudum yok pek yatacagından da beklıyoruz işte
Zannetmem şikayetvar da felan baya sıkıntılı millet parasını alamamış kımsebi şey olurda geçer ins senin
Aman diyim yatırım felan yapma bu siteye belli oluyor buyuk kurulu oldugu 200 lira için millete yapmadığı kalmadı)) gülüyorum