- 340
- 37
- 28
Banada yüklenmedi 1 saat oldu1 saattir bonus yüklenecek
Banada yüklenmedi 1 saat oldu1 saattir bonus yüklenecek
Atm den atiyor derken para bizim hesaba geçmiyor mu ?ben zamanıda cektim 400lira yatırmıstım atmden atıyorlardı
gümmmmmmmmmmm yattıkgollllll ranheim 1-rosenborg 3 dakika 78 kalan süre 12 beklenen gol sayısı 1 olası kazanç 96 tl. hadi kuzeyin çocukları
ağa maç h2 olmuş 2 olmuş üst olmuş ilk yarı bir buçuk üst olmuş 2.5 üst olmuş 3.5 üst olmuşgümmmmmmmmmmm yattık
Maç öncesi kuponun var mı oynayayimgümmmmmmmmmmm yattık
Bana da bir 10 dakika önce bunu soyledi hiç bir yerde bakiyeyi göremedim ama kupon yapıp 10 TL basınca onaylandi.ILGILI BIRIME ILETTIM EN KISA ZAMANDA YUKLENECEK DİYOR 2 SAATTİR YÜKLENECEK BU SITE DEN BİR CACIK OLMAZ YÜKLEYECEK ADAM ZATEN HEMEN YÜKLER
Kardesim kupon tutarını 10 TL gir onayla oluyorAz önce canlı bağlandım kupon alırken orada çıkar dedi Selin bonus falan yok babada yuklenmedi
kardes bizde denedik.onu yetersiz bakiye diyorBana da bir 10 dakika önce bunu soyledi hiç bir yerde bakiyeyi göremedim ama kupon yapıp 10 TL basınca onaylandi.
yetersiz bakiye diyor onu deneyeli 1 saat oldu kardesimKardesim kupon tutarını 10 TL gir onayla oluyor
Bakiye yetersiz diyorKardesim kupon tutarını 10 TL gir onayla oluyor