- 219
- 75
- 28
Oya gelirse başta sıramı beklicez zaten 40 dk dır sıra bekliyorumOya bağlanırsa ekletmiyor bilginize
Oya gelirse başta sıramı beklicez zaten 40 dk dır sıra bekliyorumOya bağlanırsa ekletmiyor bilginize
Kanka burda bir tane muroo var yapar valla o görmezsin 😂😂😂Zoruma gider yani 😂😂😂
Fazla umitlenme ama bize 3 saatir eklemedi bidaba bağlanıyoruzZoruma gider yani 😂😂😂
Kanka burda bir tane muroo var yapar valla o görmezsin 😂😂😂
[/QUOTE rfk ben antep deyim ama buraya gelecek kadar kudurduysa ALLHA bana yardım etsin😂😂🤲🤲🤲
Keşke üye olmasaydimFazla umitlenme ama bize 3 saatir eklemedi bidaba bağlanıyoruz
Bu multi nasıl oluyor ben bilmiyorum bir hayır sever anlatsa baGüle güle harca kanka konuyu açan ben 1 kez çektim Multi olayına bugün geçiş yaptım oda bonusu alamadım hala 😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂bu site ödesin donuma betiniz yazıcam
Abi sendemi yoksa ben size naptım gözünüzü Sevim normal fıstık demi abi 😂😂😂😂😂😂😂😂 @Kadir45 ne adamsın kadir ya iyiki varsın atlntep fıstığını severim ha
😂😂😂😂😂😂😂😂Abi sendemi yoksa ben size naptım gözünüzü Sevim normal fıstık demi abi 😂😂
@Kadir45 bonus brimi hepimize fıstık ve patlıcan 🍆 vericek az kaldı 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
ALLAHİM BENİ KORUUU🤲🤲🤲😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂@Kadir45 bonus brimi hepimize fıstık ve patlıcan 🍆 vericek az kaldı 😂😂😂
😂😂ALLAHİM BENİ KORUUU🤲🤲🤲
Size özel olmak üzere hesabınıza 250 ₺ hoş geldin bonusu eklenmiştir. İlgili bonusun yalnızca anapara çevrimi mevcuttur. Anapara çevriminizi tamamlamanızın ardından maksimum 1000 ₺ olarak dilediğiniz yöntem ile tek seferde çekim yapabilirsiniz. Umay sağolsun zorla eklettim ,😂Beyler uyuyun bonus bitmiştir eklemez bunlar daha allahtan dün çektik 600 tl keşke dün acaydim multi
Abi benim sıra 29@Kadir45 bonus brimi hepimize fıstık ve patlıcan 🍆 vericek az kaldı 😂😂😂
Kaç kere bağlandınSize özel olmak üzere hesabınıza 250 ₺ hoş geldin bonusu eklenmiştir. İlgili bonusun yalnızca anapara çevrimi mevcuttur. Anapara çevriminizi tamamlamanızın ardından maksimum 1000 ₺ olarak dilediğiniz yöntem ile tek seferde çekim yapabilirsiniz. Umay sağolsun zorla eklettim ,😂
Arkandayım bonus bitmişse söyle de çıkak kralAbi benim sıra 29