Ödeme sorun yok dostum sorup durmayın siz yeterki bonusu alın 1kat çevirin yeterödemen gelince foto atarmısın reıs sana zamet
Havale ile maksimum 15 20 dakikabeyler cekim yapan atsın be acil havalemi paparamı direk geliyo iptal olmasın
neyle cekim verdin usta papara mı havalemi onu söylede bizde öyle cekelimÖdeme sorun yok dostum sorup durmayın siz yeterki bonusu alın 1kat çevirin yeter
Yatırma yok dostum direk cekimödemesi gelen ekran fotosu atarsa walla bizde korkuyoz yatırmaya ona göre yapalım
Neyi yatırmaya korkuyon laödemesi gelen ekran fotosu atarsa walla bizde korkuyoz yatırmaya ona göre yapalım
hani kimsenin ödemesini görmedimkiNeyi yatırmaya korkuyon la
Betiniz den bahsediyor galiba yanlış konuya gelmişNeyi yatırmaya korkuyon la
Kardeşim yanlış konuya gelmişsinyaw ben betinizden bahsediyorum
Multi hesap yermi ?Site 1 saate 90 kişiye bonus veriyor hesapladım 24 saate 24×90=2160 kişi yapıyor
2160 kişi 1000 tl cekim yapsa hepsi cekim yapmış olamazda yine üst limitten hesaplıyorum 2160×1000= 2 milyon 160 bin tl yapıyor bu site 2 gündür açık oda yaklaşık 4milyon160bin tl para dağıtmış demektir
YiyoMulti hesap yermi ?
Para aklamasi için doğru ama parayı dağıtıyor ama geri nasıl toplayacak ?Bence bu site para elden çıkarıyor para kara akliyo
Nasıl yapacam reis
Ya dostum sen bu canlıya nasıl baglanıyorsun3. Çekimde geldi toplam 2700 oldu 4. Geciyom