- 2,060
- 719
- 113
multı data açanlar için diyorum normal tek hesapsa alırsınNasıl yani daha yeni bağlandım hasret diyebkadina yazmıyor ama
multı data açanlar için diyorum normal tek hesapsa alırsınNasıl yani daha yeni bağlandım hasret diyebkadina yazmıyor ama
Yanlış anlama kendi ismiimden 5 tane açtım arkadaşın ismindede 9 tane açtık hicbirsey olmadı demek ki biryerde yanlışlık yapiyongıttı daha yav herkese bu ısme aıt uyelıkler var dıyor ugrasmayın
İp değiş ben kendi adıma 20 hesap almışımdır az önce çektim 1000tlgıttı daha yav herkese bu ısme aıt uyelıkler var dıyor ugrasmayın
Benim kendi ismim bitti için bankaya cekemiyom artık parazulaya çeksem gelirmi kiİp değiş ben kendi adıma 20 hesap almışımdır az önce çektim 1000tl
Hiç denemedim dost ben hep banka cektimBenim kendi ismim bitti için bankaya cekemiyom artık parazulaya çeksem gelirmi ki
Gelmiyor sadece havale kankaBenim kendi ismim bitti için bankaya cekemiyom artık parazulaya çeksem gelirmi ki
Bankada sanal hesap oluştur veya yeni vadesiz hesap oluşturBenim kendi ismim bitti için bankaya cekemiyom artık parazulaya çeksem gelirmi ki
Şimdi sordum kendi adına ait olan tüm yöntemlerle çekim yapabilirsin dediBenim kendi ismim bitti için bankaya cekemiyom artık parazulaya çeksem gelirmi ki
Cevirimi yapmamışsinNeden böyle hata veriyor max 1k değilmi çekim
1 kat cevrim mi varCevirimi yapmamışsin
Kendi isminle açarken kimlik no ya ne yaziyon her seferindeYanlış anlama kendi ismiimden 5 tane açtım arkadaşın ismindede 9 tane açtık hicbirsey olmadı demek ki biryerde yanlışlık yapiyon
Kimlik selfie istedi mı bonus verirkenverdim çekim bakalım ne olcak Ekli dosyayı görüntüle 586863
Yok kanka benim ilk hesap açtım ekledi çekim verdim gelmesni bekliyorumKimlik selfie istedi mı bonus verirken
Havale olmak zorundapayfix çektim geri alma diyor kim bilir ne diyecekler ilk hesap