Sana neden vermediAç köpekler sizin yüzünüzden biz alamıyoz bi tarafınıza sokun 7.8 multiyi 👌🧐
Dostum kafa karışık değil biliyorlar multiyi adam 90 yaşında adamın tc si ile üye oluyor sence anlamama ihtimali varmi1 saat önce çoklu hesap dedi eklemedi hesabınız kapatılacak dediler kolpa attılar hesap kapanmadı başka hesap açtım eklediler kafaları karışık bunların aw
Ben 20 yaşında çocuğun ki ile oldum 🤣🤣Dostum kafa karışık değil biliyorlar multiyi adam 90 yaşında adamın tc si ile üye oluyor sence anlamama ihtimali varmi
ben 40 dan fazla hesap açtım heralde en son 10-15 tanesini toplu banlamışlar sddfg akşam devam edecem başka ip başka isim üzerinden1 saat önce çoklu hesap dedi eklemedi hesabınız kapatılacak dediler kolpa attılar hesap kapanmadı başka hesap açtım eklediler kafaları karışık bunların aw
Başka isim derken çekimi nasıl yapacaksınben 40 dan fazla hesap açtım heralde en son 10-15 tanesini toplu banlamışlar sddfg akşam devam edecem başka ip başka isim üzerinden
arkadaşın ismi üzerinden multiye devam edicem onun hesaba çekecem o bana atacakBaşka isim derken çekimi nasıl yapacaksın
Multiyi çekerken nasilyapiyonuzarkadaşın ismi üzerinden multiye devam edicem onun hesaba çekecem o bana atacak
Banada az önce öyle dedi bağlandım başka hesapla ekledieklenmiyor artık ip diyip kapatiyorlar hesabı
Yeni cihazada ip ban attılar vay aga yaBanada az önce öyle dedi bağlandım başka hesapla ekledi
bankaları sömürdün onlar bittj siteleride sömürdün millet yakalasa seni napacaklar Allah kerim bankaların önünden geçmeYeni cihazada ip ban attılar vay aga ya
Şikayet ediyorum şuan siteye elimde kanıtlar var dedim arayacaklar beni yetkili kişiAç köpekler sizin yüzünüzden biz alamıyoz bi tarafınıza sokun 7.8 multiyi 👌🧐