furkan8077 arkadaşım baglanamiyo desene kralŞuan konuşuyorum Umay hanımla canlıdayım
Bas git ozamanbence bu site dolandırıcı. 5 saattir hiç kimse ile görüşemedim üstüne burada yazanlar hiç samimi değiller.
Kardeşim şuan canlındayım talep ettim dönmesini bekliyorum eklerlerse atıcam buraya resimbence bu site dolandırıcı. 5 saattir hiç kimse ile görüşemedim üstüne burada yazanlar hiç samimi değiller.
Sen mi samimisin bu kadar insan yalan konuşuyor sen doğrusun öylemibence bu site dolandırıcı. 5 saattir hiç kimse ile görüşemedim üstüne burada yazanlar hiç samimi değiller.
Daha yeni üye olmuş taze daha alışacak forumabence bu site dolandırıcı. 5 saattir hiç kimse ile görüşemedim üstüne burada yazanlar hiç samimi değiller.
Herseyin kuralı adabı vr bilmezsen adap oyle beklersinSen mi samimisin bu kadar insan yalan konuşuyor sen doğrusun öylemi
tamamdır dostum eline sağlıkUmay hanım konuşuyorum arkadaşım
Umay hanım konuşuyorum arkadaşım
Dm bakarmisn bıArkadaşlar talep eden çok site yoğn canlı destek diyor şuan bekliyorum sohbeteyim eklemelerinş bekliyorum
Çok beklersin daha 1 saat oldu talebiniz iletildi dedi eklenecek dedi halen eklenmediArkadaşlar talep eden çok site yoğn canlı destek diyor şuan bekliyorum sohbeteyim eklemelerinş bekliyorum
Bir kç saniye baglanma ekranı geliyor oraya hızlıca harf yaz direk baglalanaarkadaşlar bana kızacağınıza gerçekleri konuşalım. neyin sırası bu? saat 19 dan beri deniyorum herhangi bir muhatap yok. varsa alabilen atsın resim o halde?
benim ne gibi bir çıkarım olabilir burada gerçekleri çarpıtarak?
Böyle konsutuysan eklememislerdir zatenÇok beklersin daha 1 saat oldu talebiniz iletildi dedi eklenecek dedi halen eklenmedi