- 1,047
- 1,037
- 113
Boşuna beklemeyin bağlandım iki saat bekledim eklenecek dendi eklenen bir şey yok yarım saattir
Eklendi miDaha çok bekleriz gibi eklenmez bu bonus 3 5 kişiye ekliyorlar diğerlerine de bitti diyecekler kesin. Sana eklenince sende söyle
Desteğe aynisi demedinmieklendi dedi ama eklenmedi hala
Al benden de o kadar 25 dakikada 11 kişi geçti dahaSabah 6da inşallah sıram gelir
Geçmiyor kardeşim Geçmiyor inşallah boşa geçmez bu vakitAl benden de o kadar 25 dakikada 11 kişi geçti daha
Hocam saat kaçta bonusu aldın kazancının için tebriklerKonuyu açana teşekkür ediyorum 2 basket maçı ile 800 tl yapıp çekim talebi verdim ...
12 13 dakkadrı sıra 65te kaldı benimdeLa saat 6da sıram gelse iyi dedim yemin ederim 7 yi bulacak
Sıra şuan durdu ilerlemiyor12 13 dakkadrı sıra 65te kaldı benimde
1 saat 20 dk sürdü canlı desteğe bağlanmak hemen eklediHocam saat kaçta bonusu aldın kazancının için tebrikler
Gece 01:00 dan beri bekliyorum hâlâO kadar bekliyoruz da deneme bonusu kampanyamız bitmistir mesajına denk gelmek aşırı koyar
Ula hiç deme yemin ediyorum kalb durur kardaşO kadar bekliyoruz da deneme bonusu kampanyamız bitmistir mesajına denk gelmek aşırı koyar