Burdayım efendim
NE ÖNERİYORSUN 2 DE 0 OLDU
First person bj evoNE ÖNERİYORSUN 2 DE 0 OLDU
bende sıradayım seninki düsse benımkide düser.site seni cok sevdiğinden 2 3 multisini ceksin diye sana kıyak geciyor heralde
PARÇA PARÇA MI OYNUYORSUNFirst person bj evo
Kanka full kasa 2 tur 1k yap çek lazimsa 500 yap çek 1 tur şansPARÇA PARÇA MI OYNUYORSUN
Multi degil arkadasima alıyoruzbende sıradayım seninki düsse benımkide düser.site seni cok sevdiğinden 2 3 multisini ceksin diye sana kıyak geciyor heralde
ya giderse ne olcakKanka full kasa 2 tur 1k yap çek lazimsa 500 yap çek 1 tur şans
Bana niye böyle dediHerhangi bir işlem yapmanıza gerek kalmayacak şekilde işlem kaydınızı oluşturdum. Yetkili kontroller en hızlı şekilde işlem sırasına göre sizler için de gerçekleşecektir. Kısa süre sonra bakiyenizi kontrol etmeniz yeterlidir.
Yenimi uye oldun eski uyemisin la umutHerhangi bir işlem yapmanıza gerek kalmayacak şekilde işlem kaydınızı oluşturdum. Yetkili kontroller en hızlı şekilde işlem sırasına göre sizler için de gerçekleşecektir. Kısa süre sonra bakiyenizi kontrol etmeniz yeterlidir.
Eski altyapida uyeydim umutks41 kabul etmedi kullanici adını değiştirdim TC falan kabul etti yeni üye oldumYenimi uye oldun eski uyemisin la umut
Way awk oneymis lan.ben bu alt yapidayken uye olmusdumEski altyapida uyeydim umutks41 kabul etmedi kullanici adını değiştirdim TC falan kabul etti yeni üye oldum