- 5,001
- 2,126
- 113
Lanet olsun bunlara eklemedi bana
Doğrudur reis ben ilkkez gördüm bu kadar eski site niye deneme açmış kiKanka bu çok eski site holigan yokken bu vardı Carlos bu sitede reklam yaptı
Onu bende anlamadım aşırı eski yani çok şaşırdım bende zaten günlük max çekim limiti 30 milyon sitede birde 2024te yatırım yapan herkese 500 eklemişler iyi oldu gördüğüm unutmuştum siteyi reklam yapmaz milleti sms boğmaz kendi oyuncuları var sağlam sanırımDoğrudur reis ben ilkkez gördüm bu kadar eski site niye deneme açmış ki
öyle sitelerin finans gücü yüksek oluyor avrupa ayaklı burda sadece Türkiye şubesi gibi hepsi zaten asıl oyuncuları hep avrupadanOnu bende anlamadım aşırı eski yani çok şaşırdım bende zaten günlük max çekim limiti 30 milyon sitede birde 2024te yatırım yapan herkese 500 eklemişler iyi oldu gördüğüm unutmuştum siteyi reklam yapmaz milleti sms boğmaz kendi oyuncuları var sağlam sanırım
Evet hazir bizim para değeri berbatken bedavadan reklam yapayım demişlerdir iyi oldu ama ben mesela 1xBet oynuyordum arada bunda da oynarım. Betcolar bonus harici çöp sadaka bile veremiyorlar artık 100 ekledik diyor 100e su bile alınamayacak 2 ayaöyle sitelerin finans gücü yüksek oluyor avrupa ayaklı burda sadece Türkiye şubesi gibi hepsi zaten asıl oyuncuları hep avrupadan
5Hakliisn dostum sana kaç dk da eklendi söyledikten sonra
Nakit ekliyor zaten dost istediğini oyna sporda 1.20 oran min çok iyi bas çek direk başka yere at oynaSıraya girdim. Umarım atmaz sıradan. Spor deneme belki işimize yarar
Everymatrix ve Cascade sağlam betcolar bu piyasanın çöpçüsü sadece bonus dağıtıp üye çekmeye çalışıyorlar diğerleri ihtiyaç bile duymuyor bunaEvet hazir bizim para değeri berbatken bedavadan reklam yapayım demişlerdir iyi oldu ama ben mesela 1xBet oynuyordum arada bunda da oynarım. Betcolar bonus harici çöp sadaka bile veremiyorlar artık 100 ekledik diyor 100e su bile alınamayacak 2 aya
Karışık oynayabiliyoruz yani güzelmiş dostNakit ekliyor zaten dost istediğini oyna sporda 1.20 oran min çok iyi bas çek direk başka yere at oyna
Evet hepsinde geçerliKarışık oynayabiliyoruz yani güzelmiş dost
EyvallahEvet hepsinde geçerli
Bi tek Cashwin var sağlam Freebet veriyor Piabella var Southbet çevrimsiz onlar harici betcoya selam vermemEverymatrix ve Cascade sağlam betcolar bu piyasanın çöpçüsü sadece bonus dağıtıp üye çekmeye çalışıyorlar diğerleri ihtiyaç bile duymuyor buna
Eskiden yeminle kumardan çok rahat geçiniyordum şimdi enflasyondan o da olmuyorEverymatrix ve Cascade sağlam betcolar bu piyasanın çöpçüsü sadece bonus dağıtıp üye çekmeye çalışıyorlar diğerleri ihtiyaç bile duymuyor buna