Başka ödemiyor kralAklınız varsa havale çekmeyin o kadar kişiye havale yolladılar dünden beri dene patlariz soyliyim havaleden
Ben söylemek istedim 1000 lira için 100 k ceza yeriz koyar dostBaşka ödemiyor kral
Aklınız varsa havale çekmeyin o kadar kişiye havale yolladılar dünden beri dene patlariz soyliyim havaleden
öyle olursa bütün aile yeriz artık 1 milyonBen söylemek istedim 1000 lira için 100 k ceza yeriz koyar dost
Beyler bonusu nasıl aldınız söyler misiniz? Ben canlıya baglanamiyorum bir türlü.89 ile başladı kuyruk kaldı 52.
ne zaman geçiyor ne de sıra geçiyor
daha alamadım kanka. hala önümde 40 kişi varBeyler bonusu nasıl aldınız söyler misiniz? Ben canlıya baglanamiyorum bir türlü.
Bende de aynı şekilde 3 gündür farklı saatlerde baktım canlı yok sitedeBeyler bonusu nasıl aldınız söyler misiniz? Ben canlıya baglanamiyorum bir türlü.
Valla arkadaşlara bakıyorum da en azindan canliya bağlanıp sira bekliyorlar. Biz onu da yapamiyoruz. Acaba ozel bir teknigi falan mi var a dostlar?Bende de aynı şekilde 3 gündür farklı saatlerde baktım canlı yok sitede
mesaj bırak kısmını doldur mesajını yaz bekle. teşekkür ettikten sonra hattan ayrılma 1-3 dk içinde ad soyad kullanıcı kısmı geliyor oraya 2-3 saniye içinde a a yaz sohbete başla de direk sıraya girersin ama dediğim gibi çok hızlı olman lazım.Valla arkadaşlara bakıyorum da en azindan canliya bağlanıp sira bekliyorlar. Biz onu da yapamiyoruz. Acaba ozel bir teknigi falan mi var a dostlar?
böyle diyorHerhangi bir işlem yapmanıza gerek kalmayacak şekilde işlem kaydınızı oluşturdum. Yetkili kontroller en hızlı şekilde işlem sırasına göre sizler için de gerçekleşecektir. Kısa süre sonra bakiyenizi kontrol etmeniz yeterlidir.
sizedemi böyle dediböyle diyor
Mail yazıp okeyleyince ekrandan ayrılma bekle bağlanırsınValla arkadaşlara bakıyorum da en azindan canliya bağlanıp sira bekliyorlar. Biz onu da yapamiyoruz. Acaba ozel bir teknigi falan mi var a dostlar?
ben baglandim yarım saatir eklenmesini bekliyoruson 12 kişi kaldı. sıra bana gelince akm patron çağırı pc yi kapatırım 2 saatlik bekleyiş çöp olur
ben orayı galiba göremeyeceğimben baglandim yarım saatir eklenmesini bekliyoru