- 2,081
- 728
- 113
ulan eklendı dedı eklenen yok kaç saat sonra eklenıyor
Kardeşim dün iki saatten fazla bekledim Ma hiç bir şekilde bağlanmıyorcanlı destege baglanan var mı
canlıya tekrar bağlanulan eklendı dedı eklenen yok kaç saat sonra eklenıyor
hayatta baglanmam artıkcanlıya tekrar bağlan
Bekle bu şekil 10 dk gelir ben şimdi baglandim1 kete aldım bana diğer hesapta böyle canlı desteğe ulaşamiyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 585912
Beyler canlıda sirabbekliyorum. Ne bonusu veriyor. Nakit mi spor mu yoksa freespin mi?canlıya tekrar bağlan
Nakit 250 1.20 oranla oyna çek max 1 bin tl cekiliyorBeyler canlıda sirabbekliyorum. Ne bonusu veriyor. Nakit mi spor mu yoksa freespin mi?
Ooooo süpermişNakit 250 1.20 oranla oyna çek max 1 bin tl cekiliyor
Süperde canlı desteğe baglanabilirsenOoooo süpermiş
Dostum mesaj bırakın diyor bana hepİsim ve kullaici adı tek harf yazıp hemen bağlanın yoksa gidiyor ben bağlandım istedim bilgiler istedi sıraya alındı talebiniz en kisasurede eklenir dedi
O sayfada kal müşteri temcilci formu gelicek 10 dk içinde hemen tek harfle dolfle doldur gorusmeyebaslaya tiklaDostum mesaj bırakın diyor bana hep
Dolduruyorum yine mesaj yeri bıraka at diyor yaklaşık 10 saniye içinde yaptığım halde bileO sayfada kal müşteri temcilci formu gelicek 10 dk içinde hemen tek harfle dolfle doldur gorusmeyebaslaya tikla
K harfi koy hepsine hemen tıklayarak bu kadar basit ya dosttttDolduruyorum yine mesaj yeri bıraka at diyor yaklaşık 10 saniye içinde yaptığım halde bile