Şu işlere bak hele yav bir bonus vvericekler kan kusturuyorlar91 deyim 20 dk dır
Şu işlere bak hele yav bir bonus vvericekler kan kusturuyorlar91 deyim 20 dk dır
1000 TL olması lazım heraldeMax cdkim ne
Freespinde çekim limiti yok dostMax cdkim ne
Aynen kral sayende inan 2 günde 10 bin üstünde çektikRekor deneme paylaşmışım dimi kanka imza attım foruma 😂😂 forum sahibi güzellik yapmalı bana ahsgsgdgs
Güle güle harca kanka konuyu açan ben 1 kez çektim Multi olayına bugün geçiş yaptım oda bonusu alamadım hala 😂Aynen kral sayende inan 2 günde 10 bin üstünde çektik
Kaç dakikada ekledi
@Mylifee811 Allah razı olsun dost dua ediyorumUlan sayemde coştu millet konuyu ben açtım sayemde ekmek yiyen baya kışı oldu az dua edin gotum doğrulur belki 😂😂
Eyvallah kralGüle güle harca kanka konuyu açan ben 1 kez çektim Multi olayına bugün geçiş yaptım oda bonusu alamadım hala 😂
Adama yapsana bir güzellik kral yakışan odur..yine senin bilecegin işAynen kral sayende inan 2 günde 10 bin üstünde çektik
Gerekeni yapacağım şuan etrafım yam yam dolu 5 telefon saldırıyoruzAdama yapsana bir güzellik kral yakışan odur..yine senin bilecegin iş
Yemin ederim aynı şekildeAdam konuyu açmadan 30 dk önce siteye rasladım hesabı oluşturdum canlıya girdim işim çıktı telefonu kapattım geri geldim peygamber ordusu girmiş siteye
Yam yamlara ateş et kral 🔥Gerekeni yapacağım şuan etrafım yam yam dolu 5 telefon saldırıyoruz
Kanka bize eklemicek heraldeMillet 10 bin cekmis biz daha 2. Hesaba bonus eklenmedi 3 saattir ne kerametsiz adamım lan