- 361
- 120
- 43
İşte orda çok hizli girmen lazım soyisim girme gerekirse hızlı olAllah aşkına biri tam anlatsın, mesaj bırakın yazıyor bekliyoruz tam sohbet açılacak bilgileri girerken sayfadan atiyor
İşte orda çok hizli girmen lazım soyisim girme gerekirse hızlı olAllah aşkına biri tam anlatsın, mesaj bırakın yazıyor bekliyoruz tam sohbet açılacak bilgileri girerken sayfadan atiyor
site oduyo bonusta var ne konusuyon kardesBonus bölümünde bile yok deneme götünüzdenmi bonus alıyorsunuz yalandan kayıt olsunlar diye milleti kandırmayın ekran resmî at siteyle beraber
Sadece havale ile ödüyorÇekim yapıcam hangi yöntem ile çabuk gelir
Anında havale yaptımSadece havale ile ödüyor
Yarım saate gelir dostAnında havale yaptım
Saat 13 den beri veriyorlar diğer forumlarda çeken oldu baya her an diyebilirlerse şaşırmam rahat 300 bin üstü ödeme yaptılar bu Bonus dan bugünBonus bitmiş diyecekler en son
İyi izleyin
Çöp site vermeye niyetleri olsa zaten canlı hemen bağlanır uğraştırmaz üyeleriniSaat 13 den beri veriyorlar diğer forumlarda çeken oldu baya her an diyebilirlerse şaşırmam rahat 300 bin üstü ödeme yaptılar bu Bonus dan bugün
Senin görüşün ben 9 senedir bu işin icindeyim en eski sitelerden birisi bu cokda sağlam sitedirÇöp site vermeye niyetleri olsa zaten canlı hemen bağlanır uğraştırmaz üyelerini
Neden üyesini yoruyo üye olana otomatik eklesin ozamanSenin görüşün ben 9 senedir bu işin icindeyim en eski sitelerden birisi bu cokda sağlam sitedir
Kanka öyle olsa Multi çok olur anladin burda TC kimlik kontrolü sonrası ekliyor onlarda kendine göre haklı yaniNeden üyesini yoruyo üye olana otomatik eklesin ozaman
Umarım bitmez yarın alırım çünkü bağlanmak imkansızKanka öyle olsa Multi çok olur anladin burda TC kimlik kontrolü sonrası ekliyor onlarda kendine göre haklı yani
Yarına kalmaz kankaUmarım bitmez yarın alırım çünkü bağlanmak imkansız
Ben 4 unciye baglaniyom 😂imkansız değil eş dost akraba TC yiyor bu arada veriyor bonusu yine ama o kişinin adına çekebilirsiniz tekrarUmarım bitmez yarın alırım çünkü bağlanmak imkansız
1.20 tek kat spordaAlan bilen avivator oluyomu sporda kaç min oran çevrim istiyo min mac tutar ne