- 361
- 120
- 43
Her alanda geçerli kanka sorun yokAlan bilen avivator oluyomu sporda kaç min oran çevrim istiyo min mac tutar ne
Her alanda geçerli kanka sorun yokAlan bilen avivator oluyomu sporda kaç min oran çevrim istiyo min mac tutar ne
Dostum telden bağlanmıyor kafayı yiyicemHer alanda geçerli kanka sorun yok
Knk aviator vb. Çevrim yapılıyormuHer alanda geçerli kanka sorun yok
Nasıl bağlandın temsilciye dostAnapara çevrim şartı var 250 yatır 1.20 oran ile çevir 1000 Çek
Dilediğiniz yöntemle çekim yapabilirsiniz demiş papara fln olurmuAnapara çevrim şartı var 250 yatır 1.20 oran ile çevir 1000 Çek
Öyle diyor ama havale harici cekimleri reddediyor haberiniz olsnDilediğiniz yöntemle çekim yapabilirsiniz demiş papara fln olurmu
Kanka 40 dakika bekledim bağlanmak icinNasıl bağlandın temsilciye dost
Yatirimliya mi donduAnapara çevrim şartı var 250 yatır 1.20 oran ile çevir 1000 Çek
Hocam alan yalan söyledi zaten 2.5 saatidir canliya ne yaptıysam bağlanmadıYatirimliya mi dondu
Sadece havale yöntemi knkDilediğiniz yöntemle çekim yapabilirsiniz demiş papara fln olurmu
Sana özel heralde bonus reis senin dışında canlıya bağlanan yok öpücük mu verdi. Ne oldu anlamadımYatırımlık oldu
Yav ne yatırımı Allah aşkına bukadar acizmisiniz yatirimsiz BonusYatirimliya mi dondu
Dost bonusu ben paylaşım yapmadimSana özel heralde bonus reis senin dışında canlıya bağlanan yok öpücük mu verdi. Ne oldu anlamadım
Yatırımli olmuş diye söylüyorlar agaYav ne yatırımı Allah aşkına bukadar acizmisiniz yatirimsiz Bonus
Knk böyle diyolar ama bilemedimSadece havale yöntemi knk