- 102,778
- 153,322
- 113
Knk ben sordum istediğiniz yöntemle verebilirsin dedi ama bı arkadaşta sadece havale onaylanıyor diyorbeyler sırası yakın olan çek yöntemini de sorsun plss
pp ile çek verdim onaylanırsa yazarımKnk ben sordum istediğiniz yöntemle verebilirsin dedi ama bı arkadaşta sadece havale onaylanıyor diyor
yatirimsiz evetyatırım şartsız değil mi bu
KUTLARIM BROM İNŞ ÖDENİRÇekim verdik bakalım haydi bol şans herkese 1k
tebrikler biz daha sırada bekliyoruzÇekim verdik bakalım haydi bol şans herkese 1k
Aktif bonuslarda bak yada çık gir yap nasıl 1 saat oldu eklenmediBonus kac dakikada yukleniyor 1 saat oldu benimkisi gelmedi hala
direk ana bakiye ekleniyor sanırım da gir çık yapılması lazım heralde sms onay mecburi mi?Aktif bonuslarda bak yada çık gir yap nasıl 1 saat oldu eklenmedi
baya eski site altyapı değiştirmiş sadece hatırlıyorum ben burayıÖdenir arkadaşlar rahat olun site sağlam bence ödeme konusunda biraz canlı destek yavaş ilerliyor
Bilmiyorum onudirek ana bakiye ekleniyor sanırım da gir çık yapılması lazım heralde sms onay mecburi mi?
Her, yöntem, geçerliymişbeyler sırası yakın olan çek yöntemini de sorsun plss
canlıya bağlandın talep ettin dimi?Bonus kac dakikada yukleniyor 1 saat oldu benimkisi gelmedi hala