Kardeş deneme bknusu almak için 2 kg domates istiyorum demezsin heralde, deneme bknusu almak istiyorum de bilgilerini isteyecek multi engellemek için sonra birime aktarıo 10dk ekliyoralmak için
dost canlı desteğin salaklığı üyelerin sucu yok5 kişi kaldı görürsünüz bende baglancam canlıdan 1 saat cikmicam sohbet etcem nasıl duygu bu işi biten çıksın canlıdan
1 saatte mi eklendi masallah1 saat bekledim aldım sporda katladım 1k çekim verdim gelirse yazarım
Deneme bonusu almak icin ne diyim canli desteğeKardeş deneme bknusu almak için 2 kg domates istiyorum demezsin heralde, deneme bknusu almak istiyorum de bilgilerini isteyecek multi engellemek için sonra birime aktarıo 10dk ekliyor
Sen yapma bari 😂😂😂Deneme bonusu almak icin ne diyim canli desteğe
Biliyorum dost espiri yapıyorum şaka olsundost canlı desteğin salaklığı üyelerin sucu yok
avel bana mesela bana eklemiş canlıdan cevap vermiyo görüldü atıyo 3 5 dk baktım oyle destekte kaldım syfayı indirdim baktım eklemiş
Onlar yarına kadar gelmez kankahazır görmüsken 10 20 multi actık sokalım bakalım sıraya
250 tl deneme bonusumu alicaktim de bu cümleyi kurarsın heraldeDeneme bonusu almak icin ne diyim canli desteğe
pcden basladık bakalım 2 hesap aldık diğeri 60ta suan 2tane 90larda varOnlar yarına kadar gelmez kanka
utanıyo olabilir250 tl deneme bonusumu alicaktim de bu cümleyi kurarsın heralde
Yok 1 saat sıra bekledim 105 kişi falandı 2 3 saat önce 😁1 saatte mi eklendi masallah
kapat dost hemen canlıyı arkada multiler bekliuovalla eklemiş hemen helal
Sadece susun bakışın biraz hissediyor istediğini 5k direkt çekim yapabilecek şekilde hesaba ekliyor. Sonra uyanıyorsun gerçekmiydi acaba diye hesabını kontrol ediyosun.Deneme bonusu almak icin ne diyim canli desteğe
Ben çoktan kapadımkapat dost hemen canlıyı arkada multiler bekliuo