- 713
- 253
- 63
O kadar bekledik bari 3 5 bişey çekebilsek 😄dayı 14 benim ama varya lanet olsun beklemekten içim dışıma çıktı
O kadar bekledik bari 3 5 bişey çekebilsek 😄dayı 14 benim ama varya lanet olsun beklemekten içim dışıma çıktı
zaten çekim yapamadan uyursam bu gece ( ölmem ölmem hiçbir vakitttt)O kadar bekledik bari 3 5 bişey çekebilsek 😄
3 dal sigaram var çekim yaparsam peş peşe vurcam yapamazsam bi sigarayı 3e bölcem 😄😄zaten çekim yapamadan uyursam bu gece ( ölmem ölmem hiçbir vakitttt)
muhabbete katılın siz deSıra numaram 76 ve sıkıldım beklemekten
la bende de 5 6 tane anca kaldı çekim olmazsa sigarayı bırakıyormuş gibi davranayım bari insanlar anlamasın3 dal sigaram var çekim yaparsam peş peşe vurcam yapamazsam bi sigarayı 3e bölcem 😄😄
Zorlna girdik sıraya 97muhabbete katılın siz de
60 dkZorlna girdik sıraya 97
Şöyle bi 150 bin vursam kumarı bırakır ehli sünnet bi hatunla evlenirim ama 150 şart 149 bile kurtarmaz 😄la bende de 5 6 tane anca kaldı çekim olmazsa sigarayı bırakıyormuş gibi davranayım bari insanlar anlamasın
aslında var ya moruk boy sırasına göre yapacaksın , kısa boylular aradan çıkacak sonra bizi alacaklar hesabı kestt
Sıra gider diye korkuyorummuhabbete katılın siz de
ben şimdi 150 bin vursam öbür hafta yine param olmaz ki benden adam olmaz morukŞöyle bi 150 bin vursam kumarı bırakır ehli sünnet bi hatunla evlenirim ama 150 şart 149 bile kurtarmaz 😄
2 dakikada bir kontrol edin gitmiyorSıra gider diye korkuyorum
Reis işte o yüzden ehli sünnet hatun bul namazdan niyazdan aklına kumar gelmez 😄ben şimdi 150 bin vursam öbür hafta yine param olmaz ki benden adam olmaz moruk
kontrol et sürekli bize de bilgi ver2 saat hatta bekle ilgili birime iletildi en yakın zamanda eklenecektir dedi
Şu multi açanlar yüzünden kac saat tek hesaba alamadık aq bir de marifetmiş gibi yazıyorlar 5 6 hesaptan aldım diye
Knka banada öle dedi sana yuklendimi yoksa bekliyormusunŞu multi açanlar yüzünden kac saat tek hesaba alamadık aq bir de marifetmiş gibi yazıyorlar 5 6 hesaptan aldım diye