- 1,315
- 824
- 113
Multi yiyomu maaş yatcak bugün kumarda yemim bari bunla oyalanim 😂skakakwkw eğer aksama kadar bitmesse varya multinin icinden geçerim akşama sağlam para çıkartırım
Multi yiyomu maaş yatcak bugün kumarda yemim bari bunla oyalanim 😂skakakwkw eğer aksama kadar bitmesse varya multinin icinden geçerim akşama sağlam para çıkartırım
YA BU DESTEĞE BAĞLANMIO NASIL BAĞLANDINIZskakakwkw eğer aksama kadar bitmesse varya multinin icinden geçerim akşama sağlam para çıkartırım
Eski üye olupmu aldn knkskakakwkw eğer aksama kadar bitmesse varya multinin icinden geçerim akşama sağlam para çıkartırım
kanka sayfayi yenile arada kadın gelince direk baglanYA BU DESTEĞE BAĞLANMIO NASIL BAĞLANDINIZ
bu altyapi yiyo geneldeMulti yiyomu maaş yatcak bugün kumarda yemim bari bunla oyalanim 😂
Paralel bağlan sorun olmazYA BU DESTEĞE BAĞLANMIO NASIL BAĞLANDINIZ
Bndede tam 31 de takildi 5 dk awk 😂31 de takılı kaldı beyler sizce
??eski üye olmakEski üye olupmu aldn knk
kanka mesaj gönder diyip duruyo benim hesabımdan da alsana bonusu fşaşsllqösaö sen bağlaannnkanka sayfayi yenile arada kadın gelince direk baglan
alim kanka bekle benimki az.kaldi benimkini alim sanada alırımkanka mesaj gönder diyip duruyo benim hesabımdan da alsana bonusu fşaşsllqösaö sen bağlaannn
Knk orda bekle 5 dakka geliyor destekkanka mesaj gönder diyip duruyo benim hesabımdan da alsana bonusu fşaşsllqösaö sen bağlaannn
kanka bağlandı tamam 35 kişi varalim kanka bekle benimki az.kaldi benimkini alim sanada alırım
LAN 91 OLDU Bİ ANDAAAkanka bağlandı tamam 35 kişi var