- 3,294
- 1,369
- 113
ooo sen hizlidan geldin hemenkanka bağlandı tamam 35 kişi var
ooo sen hizlidan geldin hemenkanka bağlandı tamam 35 kişi var
ajakakakwkqkwLAN 91 OLDU Bİ ANDAAA
Son 20kanka bağlandı tamam 35 kişi var
UMARIM BİTTİ DEMEZ KURULURUMajakakakwkqkw
8475 ben
ORDAKİ MERHABANIN MAHCUBİYET ÖCŞAÖSŞQÖAÇQATARSA DOĞAN GÜNEŞ BASKADA YOK 😂
Şu anda işlem kontrol ediyor bende 2 gün önce açmıştım ekstradan haber ederim ekliyor muagalar ben 2 gün önce açtım hesabı verirmi
çevrim şartı nebeyler ben şimdi bağlandım. tc doğum tarihi her şeyi soruyorlar. herhangi yasak bir oyun yokmuş. dilediğiniz oyuna girin. min 300 max da 1000 ödeme yapacaklarmış. sadece havale yöntemi ile çekim verilecekmiş artık. diğer yöntemlerde iptal oluyormuş. ayrıca hemen ekledıler.
Max çekim bin başkası diyor 2bin 5 bin çekerim yerlermibeyler ben şimdi bağlandım. tc doğum tarihi her şeyi soruyorlar. herhangi yasak bir oyun yokmuş. dilediğiniz oyuna girin. min 300 max da 1000 ödeme yapacaklarmış. sadece havale yöntemi ile çekim verilecekmiş artık. diğer yöntemlerde iptal oluyormuş. ayrıca hemen ekledıler.
kral ekleyince haber etŞu anda işlem kontrol ediyor bende 2 gün önce açmıştım ekstradan haber ederim ekliyor mu
Reis ben iki hesapla alıcam şimdi ikisinden ayrı ayrı 1000Max çekim bin başkası diyor 2bin 5 bin çekerim yerlermi
Ben 1k çektim kalan bakiyeyi silmediler tekrar 1k çektim ödemişlerdi arkadaş 4 çekti ama şimdi siliyorlarmışMax çekim bin başkası diyor 2bin 5 bin çekerim yerlermi
UyanmislardirBen 1k çektim kalan bakiyeyi silmediler tekrar 1k çektim ödemişlerdi arkadaş 4 çekti ama şimdi siliyorlarmış