- 357
- 120
- 43
Yok bets 10. Yan site değil bu site eski dinamobet zamanından beri var öyle diyim sen anlaİlk kez gördüm bu siteyi Best 10unun yan sitesi belkide
Yok bets 10. Yan site değil bu site eski dinamobet zamanından beri var öyle diyim sen anlaİlk kez gördüm bu siteyi Best 10unun yan sitesi belkide
Yok kanka değil ama jojoyla bu vardı bi zamanlarİlk kez gördüm bu siteyi Best 10unun yan sitesi belkide
O mesai başladımi ,😂😂Hayırlı işler beylerr
Ya hak dedik kuyrugumuza girdik 😂😂O mesai başladımi ,😂😂
tmBonus vermiyorlar sitenin ana sayfasında bonus ile ilgili bir ibare yoksa üye olmayın kandırmaca bunlar inanmayın davet kod falan filan yalanı
Bin kişi aldı nasıl yok üye ol desteğe bağlan cek bin tl !Bonus vermiyorlar sitenin ana sayfasında bonus ile ilgili bir ibare yoksa üye olmayın kandırmaca bunlar inanmayın davet kod falan filan yalanı
eskiden de dagitiyorlardi sonra 2 3 sene sessiz takıldılar dinamobetin sitesi para bitmez bunlardaadamlara helal olsun iyi para dagittilar
Yav demin aldım şimdi bidaha alcam aynı karı denk geldi yapra yedik şimdi çakacak 😂😂Ya hak dedik kuyrugumuza girdik 😂😂
Dinamonun olduğunh nerden biliosun?eskiden de dagitiyorlardi sonra 2 3 sene sessiz takıldılar dinamobetin sitesi para bitmez bunlarda
Veriyor halilim keyfine bakBeyler ben sıradayım bonus veriyo deme
Saol Maltepe’mVeriyor halilim keyfine bak