- 195
- 47
- 28
Payfix verdim reddetti agalar banka mı olması lazım
Evet anında havele ile verPayfix verdim reddetti agalar banka mı olması lazım
Mesaj burak bölümünde mesajını yaz bekle 1-2 dk sonra canlı destek acılıyor acılınca hemen adını soyadını kullanıcı adını yaz ve sıranı bekleNasıl baglanıyosunuz bende mesaj bırak cıkıyor
Destek açık mesaj falan bırakma orda bekle hızlı olmam lazım 100 kişilik destek 99 a düşünce açılıyoryav üye olduk 2 gündür destek kapalı bunların
Every Matrix alt yapısını kullanmadigin ne kadar belliMesaj burak bölümünde mesajını yaz bekle 1-2 dk sonra canlı destek acılıyor acılınca hemen adını soyadını kullanıcı adını yaz ve sıranı bekle
Adam doğru söylüyorEvery Matrix alt yapısını kullanmadigin ne kadar belli
Alma kankaBunlardan bedava para bile alınmaz. Kendilerine saygilari yok destek bile yok
Hiç nir yerde kazanamazsin sadece ciğeri 5 para etmez sitelere oturdukları yerden para yağarBaba en kolay nerde katlarım bu parayı ya alıyorum bonusu aviatorda patlıyoruz
Zaten almadım. Yukaridada yazdım bedava para verse alınmaz böyle sitedenAlma kanka
Bende var gibi amaBunlardan bedava para bile alınmaz. Kendilerine saygilari yok destek bile yok
Bu ekran cikmiyornsadece mesaj alındı size donucegiz yazısı varBende var gibi ama
Yooo şimdi alıyorumbeyler site uyandı multiler yalan oldu birileri öttü galiba içeriye Ekli dosyayı görüntüle 587064
Kafayı çalıştırmazsan çıkmaz Allah akıl vermiş çalıştır düşün bu insanlar bu kadar insan nasıl bağlanıyor diye bulursun belki yada bi forumu gez yazan olmuştur nasıl fikirBu ekran cikmiyornsadece mesaj alındı size donucegiz yazısı var