Ayni ibana 3 kez cektimArkadaşlar ben ilk hesaptan çektim ikinci hesaptan çekebilirmiyim aynı ibana yoksa başka ibanamı attırayım
Ayni ibana 3 kez cektimArkadaşlar ben ilk hesaptan çektim ikinci hesaptan çekebilirmiyim aynı ibana yoksa başka ibanamı attırayım
Açtım işte bi şekil 😃 aynı ibana çekebilirmiyim çekersem anlarlarmıAynı işime nasıl açtım 😀😀😅
Harbimi bak şuan ihtiyacım var o paraya uyanmasınlar eğer öyle dostum çekeyimAyni ibana 3 kez cektim
Açtım işte bi şekil 😃 aynı ibana çekebilirmiyim çekersem anlarlarmı
Dm baksana kankaAçtım işte bi şekil 😃 aynı ibana çekebilirmiyim çekersem anlarlarmı
Hemen ekliyormu bonusuUlan sabah 7 den beri 4 k bunla 5 k bizden hızlısı mezarda
Max 5 dakika da eklendi bana avitor sağolsun yapıyor bu sporuHemen ekliyormu bonusu
Semtin abisi fakirden alıp zengine verirdi kral dayım muro 😍😂Ulan sabah 7 den beri 4 k bunla 5 k bizden hızlısı mezarda
Açelya iplemiyor beni yaaa sıra geldideMax 5 dakika da eklendi bana avitor sağolsun yapıyor bu sporu
Arkadaş bana hesap verdı 100 hesap var bugün hedef 25 kAçelya iplemiyor beni yaaa sıra geldide
Zor 25k canlı destek zaten 1 saate geliyor sıraArkadaş bana hesap verdı 100 hesap var bugün hedef 25 k
Senin isim soyisim çok kişi var demek kiArkadaş bana hesap verdı 100 hesap var bugün hedef 25 k
Semtin dayısı adam kanka 500 bin nüfus lu hepsi yeğeniymiş 😂Senin isim soyisim çok kişi var demek ki