- 219
- 9
- 18
Reis dm bakar mısın8 yıllık kumarcıyim ilk defa böyle bonus veren site gordum
Reis dm bakar mısın8 yıllık kumarcıyim ilk defa böyle bonus veren site gordum
Kafa yok bunlarda sürekli 10k çektim 50k çektim 20 hesap aldım yazıyorlarOlum çocuk musunuz siz çektiysen çektin buralara ne yazıyorsun ayrıca iyi tokatlıyorsan aptal mısın dillendirip kendi işini bozuyorsun
Aynen şu muhabbeti biraksaniz çeken çeksin. Bunlar çekim yapınca kalm küsurati tekrar cekersem gönderiyor mu bilginiz var miOlum çocuk musunuz siz çektiysen çektin buralara ne yazıyorsun ayrıca iyi tokatlıyorsan aptal mısın dillendirip kendi işini bozuyorsun
270k ödememiz geldi mi dostBurda noluyor la 😂
Desteğe bağlanmıyor mu burası denedim ama bağlanmadıKafa yok bunlarda sürekli 10k çektim 50k çektim 20 hesap aldım yazıyorlar
Adam sordu diye cevap verdim benm isim degil herkez havale cekiyor diye yazdmOlum çocuk musunuz siz çektiysen çektin buralara ne yazıyorsun ayrıca iyi tokatlıyorsan aptal mısın dillendirip kendi işini bozuyorsun
Destekte mesaj bırakın diyor nasıl bağlandınMk kadın diyor merhaba tekrardan hos geldiniz ksxkskx
Kanka max 20dkda geliyor orda bana ödeme 1m bile olsa270k ödememiz geldi mi dost
Kanka Bı msj bırak de cık geri gir oraya bekle orda baglanma ıcın cıkacak sohbet yeri ama hızlı ol 2 4 dk ya cıkıyor zatenDestekte mesaj bırakın diyor nasıl bağlandın
Gereken yapıldı mı dost tebrık edenlere hangi siteymiş o ben sadece miktarı gördüm onu paylaşmışsınKanka max 20dkda geliyor orda bana ödeme 1m bile olsa
Hedefim var dost hedefe ulaşılana kadar kendime bile gerekeni yapmıyorum valla😂 pokerklasGereken yapıldı mı dost tebrık edenlere hangi siteymiş o ben sadece miktarı gördüm onu paylaşmışsın
Çekimde mi aynı isim soyisim yemiyor?Multi açmayın boşuna yemiyor artık aynı isim soyisim vermiyor
Nasıl yapıyorsunuzUlan sabah 7 den beri 4 k bunla 5 k bizden hızlısı mezarda