- 837
- 250
- 63
Bitti dedi bana ama
HYRarkadaşlar ilk çekim kripto ile çekim oluyormu
ilk çekim papara filan oluyormu ki
Havale dostumarkadaşlar ilk çekim kripto ile çekim oluyormu
papara oluyoilk çekim papara filan oluyormu ki
Bonus talep nerdesuanda eklendı yıne bıladerın adına actım 10dk once eklendı bonus talepten talep ettım
CANLI DESTEGE BAS ORDA CIKIYOR ZATENŞu bonus talebin linkimi atın biladerlerim
Bnde 10 dk oldu beklemede diyor hala yeni üye oldm yorumlari görünceArkadaşlar benim 10 saat oldu halen beklemede yazıyor talep acaba normal bir durum mu
beklemede yazıyor ama eklenmıs oluyor bana oyle yazıyordu beklemede yazıyordu sıteye gırdım eklenmıstı kontrol etArkadaşlar benim 10 saat oldu halen beklemede yazıyor talep acaba normal bir durum mu
Eyvallah kralbeklemede yazıyor ama eklenmıs oluyor bana oyle yazıyordu beklemede yazıyordu sıteye gırdım eklenmıstı kontrol et
kendi hesabindan mi aliyodun art arda yoksa baska hesaptan mi tekrar talep verdinValla ha multiyi kapadılar yada eklemiyorlar öğlen aldığımda 15 dk içinde ekleniyor du saat 16:00 da bidaha almıştım eklenmemiş ya bitti yada multiyi anladılar bilemedim
Bana sorma ben çok fazla hesapla aldım ve eklendi sanırsam kapadılar multiye yada bonus bittikendi hesabindan mi aliyodun art arda yoksa baska hesaptan mi tekrar talep verdin
O isler sadece data ile olmaz neyse iyi geceler böyle şeyler konuşma burda kral yasakaz once ben aldim eger tc yetiyosa benle iletisime gec 20 milyonluk data var elimde yapalim