- 4,558
- 1,965
- 113
Sonuncu adindasin ondan sonra bana nihayet para yatirin dediker ins gelir cekiminOyaliyorlar sürekli sakin yatırım yapmayinEkli dosyayı görüntüle 204271Ekli dosyayı görüntüle 204271
Sonuncu adindasin ondan sonra bana nihayet para yatirin dediker ins gelir cekiminOyaliyorlar sürekli sakin yatırım yapmayinEkli dosyayı görüntüle 204271Ekli dosyayı görüntüle 204271
Oyaliyorlar sürekli sakin yatırım yapmayinEkli dosyayı görüntüle 204271Ekli dosyayı görüntüle 204271
Kul Adını at dostBnmde 5 kez red edildi destege baglaniyom engel atyor 50 tl gitti nu yoklukta 😶😶
Sende çektinmi dostDost çekimin gelmiş ödendi diye yazarmisin
Bakiye 170 bekliyo öyle bı 50 bilqmadimBen geçen bu siteden 2000 cektim.ofeme yapiyor
Odenmis rizeliye mesaj atmistida yokmu bı babayiğit yardımcı olacak 50 ye 75 veririzDost çekimin gelmiş ödendi diye yazarmisin
Doğrudur sasirmamAbi site adana da sanayi mahallesinde bi kaportacı abimizin sitesi abi ödüyor rahat olun sorun yok
Yok dostSende çektinmi dost
Rizeli ödedi dedi ama biz bulamadık atmayaYok dost
WP dan yazdılar %50 Yatırım diye alacam yarın bakalımRizeli ödedi dedi ama biz bulamadık atmaya
Yatırım yapılmaz buraya dost amanWP dan yazdılar %50 Yatırım diye alacam yarın bakalım
Yapicam yarın ya wp daki kesin konuştu bakalımYatırım yapılmaz buraya dost aman
Kesin derken hangi konuda 5k çekersin mi dedi 😀Yapicam yarın ya wp daki kesin konuştu bakalım