- 3,561
- 1,659
- 113
Ödeme yapıldı arkadaşlar
knk bu mesaj atanlardan biri sitenin sahibi o zaman ben ödeme aldımbigg bass 3tl ödedi
zütveren seniEvet arkdaşlar doğru diyor inanın bu arkadaşa 😀😀
zütveren seni
evet knkaboubakarrrrrrrrrr
Bana iyiki 50 tl olarak eklemiş kdkdkd freespin kazancları mükemmel arkadaslarınevet knk
kanka rtp arttır da adamlar kazansın yaBana iyiki 50 tl olarak eklemiş kdkdkd freespin kazancları mükemmel arkadasların
Aynen benim neredeyse 1 saat olacak hala inceleme aşamasında diyor1 saatir talep inceleniyor dior
Ya görende 100K çekti sanacak beyinsiz misin arkadasim yeni üye olmuşsun konu yeri burası mi acabaMaksibet Çekim tesekkurler
Olum bos konusma yanlis oldu ne horozlaniyon gevsek anca klavyedennartislik yaparsin bidaha yazma canimi sikma agir konusurum kaldiramazsinYa görende 100K çekti sanacak beyinsiz misin arkadasim yeni üye olmuşsun konu yeri burası mi acaba
ıp demeye başladılar vermiyorlar bonusu bahane üretiyorlar klasik data toplama aksamdandır bekliyoruz yoğunluk var dediler şimdi IP diyorlar üye olmayın
YATIRIM YAPMAYIN! BONUSTAN EKMEK ÇIKARSA ALIP ÇIKIN BEYLER
reklamınızı yapıcam forumlarda dedim 30 snde ödediler aynı stratejiyi uygulayın canlı desteğe 50 tl alıp christmas big bass girin
500tl yap 100 çek
deneme bonusu aboubakar gururla sunar
christmasta freespin alın 10x verdi
christmasta free spin alın 50 liraya direkt ödedi bende 500 ü 100 çekim gönderdim
Canlı destek yok bu sitedesitenin yatırım bonusları fena beyler deneme bonusu çekerseniz oynamayın bence