- 3,924
- 2,543
- 113
Önce BEKLİYOR yazacak zaten.Öyle birşey yok bekliyor diyor
Sonrasında AKTİF pozisyona geçecek.
Önce BEKLİYOR yazacak zaten.Öyle birşey yok bekliyor diyor
zorunlu değilse o ızdırabı çekmemek için sordum zatenSırada belki 200 küsür kişi var kendine ızdırap olmak istersen bekleyebilirsin
Onu biliyoruz başkanda bi arkadaşa 5 dk icinde eklenmiş biz hala beklioz o nolcak...Önce BEKLİYOR yazacak zaten.
Sonrasında AKTİF pozisyona geçecek.
Suan 10 kişi var önümde soracağım detayları ayrı olarak hangi slotta gecerli olduğunu vsOnu biliyoruz başkanda bi arkadaşa 5 dk icinde eklenmiş biz hala beklioz o nolcak...
O 5 dk da eklenen arkadaş benimOnu biliyoruz başkanda bi arkadaşa 5 dk icinde eklenmiş biz hala beklioz o nolcak...
Bende aldım amaoyunlara griom 0 gözüküyorFresepen talep ettim ama hangi oyunda alan varmı bütün oyunlar gecerlimi
Ekleselerde ödeme yapacakları meçhul bu aralar deneme bonusu ödemeleri yapmio çoğu site kaldı ki 500 tl mi ödeyecek bu site şimdi.afedersin ama bokkk öder 🙃Yarım saat oldu onaylanmadi talep
CansınTamam dedik ya abi ne istiyorsun benden link attım özür diledim ne yapabilirim senin için başka güzel insan
Bu oyunların hepsi çöp kactan verio spon değeri 5 krs sa 100 spin 5 tl cikarsa iyi.Slot için hangi oyunu önerirsiniz arkdaşlar ? Talep verdiyseniz sonuçlanacakmış
bonuslar kısmına tekrar gir reis görürsün ana ekrana direk eklenmiyorYarım saat önce slot bonusu istedim onaylandı yazıyor ama hicbisey yok pehh