Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Bettinho 50 TL Freebet veya FreeSpin Deneme Bonusu

Srht1309

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
777
360
63
canlı cevap verene kadar banyo yaptım amk hayla cevap yok göruldu atıo
Burda siteyi savunan kim varsa muhtemelen sitenin adamı site komple sahte dolandırıcı o.çocukları kimi düşürürüz de üç kuruşuna konarız diye ava çıkmışlar

Erdal35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
326
99
28
Harbiden çöp sakın inanmayın iyi yorum yapanlara herşeyi onaylattim yönde de cevap yok üye olmayın boşuna üye olan varsa da hemen hesabini iptal ettirmeye kapatmaya baksın

Erdal35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
326
99
28
Sitede canlı destek falan yok üye olanlar hesabımı dondur kısmı var bilginiz olsun hemen dondurun

Aslan344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,166
447
83
Sitede canlı destek falan yok üye olanlar hesabımı dondur kısmı var bilginiz olsun hemen dondurun
Canlı desteğe bir lavuk çıktı Sergen isminde birden fazla ip diyor site sahte beyler para yatırmayın konuyu açan arkadaş nerde sazan gibi atladık

Pncr80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
448
28
28
Arkadaşlar her siteye üyelik açmayın yada aciyorsaniz da diğer oynadiginiz sitelerdeki kullanici adi ve sifreyle acmayin. Üye hesabi toplayan site çok illa paranıza cokcek diye bisi yok üyelik k.adi ve sifrenizi alarak diğer site hesaplariniza girebilirler
Aynen geçen aksam başıma geldi 610 tl çekim verdim yattım sabah cekm gelmemiş siteye girdim çekim iptal edilmiş slot oynanmış

Recepbaykara

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
102
68
28
Ben site elemani felan degilim sadece buldugum bonusları bu siteye yukluyorum o kadar bende aldim bir boka yaramadi sans alan vardir illaki