Burda siteyi savunan kim varsa muhtemelen sitenin adamı site komple sahte dolandırıcı o.çocukları kimi düşürürüz de üç kuruşuna konarız diye ava çıkmışlarcanlı cevap verene kadar banyo yaptım amk hayla cevap yok göruldu atıo
Canlı desteğe bir lavuk çıktı Sergen isminde birden fazla ip diyor site sahte beyler para yatırmayın konuyu açan arkadaş nerde sazan gibi atladıkSitede canlı destek falan yok üye olanlar hesabımı dondur kısmı var bilginiz olsun hemen dondurun
Hemen üyeliğini kapatCanlı desteğe bir lavuk çıktı Sergen isminde birden fazla ip diyor site sahte beyler para yatırmayın konuyu açan arkadaş nerde sazan gibi atladık
Bize daha canlı destek cevap vermedi knk ins gelirHızlı Çekim Valla Beklemiyodum Paranın Gelcegini 🤣🤣
Valla Kral Belki İnanmazsın Ama 3-4 Saat Bekledim Yani Sabit Bekledim Ara Ara BağlandımBize daha canlı destek cevap vermedi knk ins gelir
Aynen geçen aksam başıma geldi 610 tl çekim verdim yattım sabah cekm gelmemiş siteye girdim çekim iptal edilmiş slot oynanmışArkadaşlar her siteye üyelik açmayın yada aciyorsaniz da diğer oynadiginiz sitelerdeki kullanici adi ve sifreyle acmayin. Üye hesabi toplayan site çok illa paranıza cokcek diye bisi yok üyelik k.adi ve sifrenizi alarak diğer site hesaplariniza girebilirler
Cidden bide siteye sayyıp sövdü herkesAç gibi dalarsanız siteye böyle olur
Knka form doldur diyor bir zahmet ataversene formuBen site elemani felan degilim sadece buldugum bonusları bu siteye yukluyorum o kadar bende aldim bir boka yaramadi sans alan vardir illaki
Para ceken var mi bu siteden arkadaslar olumlu kimse birsey demiyor?Deneme bonusundan para ceken var mi 100 yatirimli https://m.betgross270.com/tr/promotions/all