bana hala ödemedi 00.58 de verdm1.30 saate ödüyor muş ben 1.50 de cekim vermişim saat
bana hala ödemedi 00.58 de verdm1.30 saate ödüyor muş ben 1.50 de cekim vermişim saat
HaklısınO kadar bekledim sırada 12-02:00 arasında talep edebilirsiniz dedi ya böyle çıldırdım dolu dolu küfür ettim rahatladım
Tam 1 de çekim talebi verdim gelmedi hala gelmedibana hala ödemedi 00.58 de verdm
Eklenmedi mi haylaBen 1.30 da bağlandım hakkınız olması durumunda eklenecek dedi konusmadan çıktı
Tm gelir o zaman 5 10dk yaKalan bakiyeyi sıfırlamışlar , ödeniyor olarak görünüyor şuan
amiiğn amiiiğğğnTm gelir o zaman 5 10dk ya
Geç kaldık banada aynısını soylediNe alaka olm ya
Deneme bonuslarımız Saat 12:00 ile 02.00 saatleri arasında eklenmektedir. 12:00'dan sonra bağlanarak bonus talebinizi iletebilirsiniz. Anlayışınız adına teşekkür ederiz.
I meannamiiğn amiiiğğğn
Gecenin bu saate ödense nolur odenmese nolur neden heyecanlandin gidip başka sitede yeme parayıbeyler ödeme geldi bana
moruk 30 dakikaya işten çıkıyorum , çorba + 2 bira parası 😂Gecenin bu saate ödense nolur odenmese nolur neden heyecanlandin gidip başka sitede yeme parayı
Çekim geldiArkadaslar almayan var ise ben yeni gördüm aldım henüz çekim yapmadım oynuyorum bilginize
Yatırmsız canlı destek veriyor
Maks 250 çekiliyor
Spor ikili kombine her maç mim 1.80 oran 5 katı çevrim istiyor
Slot şartlarına siteden bakın ben spor aldım
Site eski deneme bonusu bugün başladı verilmeye
İyi geceler çekim bekleyen arkadaşlar bende red verdi site içi mesaj atmışlar şimdi isim soy isim doğru girin diye sadece isim yazmışım tekrar talep verdim enazindan işlemler başladı heralde kipirdandilar
Çekim üstü olan parayı sildikten sonra kaç dakikada düştü benim fazla miktarı sildiler bekliyorum hala dusmediÇekim geldi