canlı desteğe ulaşabilsek, bonusu alabileceğizde ortalıkta canlı destek yok. sen canlı destekten aldın bonusu değil miÇekim geldi arkadaşlar belge yolladiktan 6 saat sonra
canlı desteğe ulaşabilsek, bonusu alabileceğizde ortalıkta canlı destek yok. sen canlı destekten aldın bonusu değil miÇekim geldi arkadaşlar belge yolladiktan 6 saat sonra
Tebrikler Hangi belgeri yollamıştınÇekim geldi arkadaşlar belge yolladiktan 6 saat sonra
Kimlik ön arka ve kimlik ile selfieTebrikler Hangi belgeri yollamıştın
Canlı destekten aldım ben bağlanırken hep aktifticanlı desteğe ulaşabilsek, bonusu alabileceğizde ortalıkta canlı destek yok. sen canlı destekten aldın bonusu değil mi
Bişey olmaz dostum lisansı var sitenin zatenMalmısınız kimlikle selfi çekip gönderiyorsunuz 200 TL için..
Ya sen gönderme . senin ihtiyacın yoksa böyle şeylere millete hakaret etme . Buna hakkın yokMalmısınız kimlikle selfi çekip gönderiyorsunuz 200 TL için..
şuan da aktif mi bi dener misin hocam sorun bizde mi diye bakalımKimlik ön arka ve kimlik ile selfie
Canlı destekten aldım ben bağlanırken hep aktifti
Sebep ne dediler dostumBenim bakiye 0 lanmış çekim Red edilmiş. Boşuna belge göndermeyin
Sebep açıklama yok . Canli destek zaten yok diye içi mesaj yokSebep ne dediler dostum
Sadece spordami gecerliArkadaşlar çekim yapacaklar vpn açmayın sakın bahaneleri vpn oldu youtube da gönül dağı dizisi vpn ile izleniyordu . Turkiyeye 3 4 gün sonra yükleniyor bölüm bunları yazarken kahkaha atıyorumdddd diziyi bitirdim baktım bakiye yok . Sağlık olsun . Vpn pişmanlıktır
canlı desteğe ulaşabilsek, bonusu alabileceğizde ortalıkta canlı destek yok. sen canlı destekten aldın bonusu değil mi