- 361
- 120
- 43
25 tl hangi yöntemle yatirirsan o yöntemle çektiriyor kanka parayı kripto yatirirsan kripto çekersin vs
25 tl hangi yöntemle yatirirsan o yöntemle çektiriyor kanka parayı kripto yatirirsan kripto çekersin vs
Hangi yöntemle yaturdiysan parayı o yöntemle çekmen lazimBeyler 25 yatırdım oynadım . Sonra bonus kısmına 1.25 TL yüklendi. Neyse çekim verdim iptal edildi. Var mı aynı durumda olup çekimi gelen .
Ekli dosyayı görüntüle 260858
Pay fix yatırdım pay fix çekim verdim iptal edildiHangi yöntemle yaturdiysan parayı o yöntemle çekmen lazim
3 5 dakkaya geçer ustaBeyler şimdi banka hesabından payfix 25 TL attım bu ne zaman geçer bilgisi olan varmi ilk kez deniyom daha gecmedi
500 tl çekim ver tekrar belki saat 12 yi gectiya 12 den sonra ödeme yapmıyor olabilirPay fix yatırdım pay fix çekim verdim iptal edildi
Eyw reis3 5 dakkaya geçer usta
5 hesaptan Total 2000 küsur çektim 10 dk yi geçmedi laLisans patlak hayırlı dolanmalarEkli dosyayı görüntüle 260861
Kanka her sitede aynısını yapıyor bu gevşek ama biliyorsun kendi çekemiyor zoruna gidince ağlıyor buralarda 1 değil 2 değil hep ayni buSende kufurvetme kanks
Yatircak 25 tl si bile yok işte sal gitsin 😂Millet 25 yatrcak 500 600 cekecek ,site odemese ne yazar 25 tlye cokse ne yazar ,cekenlerde yalanmi konusuyo 25 yatrip 300 500 cektik diye
Bende şuan verdim bakalım gelir inşallahMillet 25 yatrcak 500 600 cekecek ,site odemese ne yazar 25 tlye cokse ne yazar ,cekenlerde yalanmi konusuyo 25 yatrip 300 500 cektik diye
Bizden istemedi belki multi üyelik açan çok olduysa ondan istiyor olabilir kankaBelge isteniyor bilginiz olsun Beyler benden talep ettiler .
Kanka yolla belge bisi olmaz site iyi duruyor Bi kelek çıkmaz zaten heryrrde bilgilerimiz var 😂Aynen Multi açanlar sağolsun bize denk geldi