Onaylayıp çekimi iptal edip tekrar belge istediler bir bana garezleri var herhalde
Ekli dosyalar
-
558 KB Görüntüleme: 62
bir bilsen burada 100 tl için neler yapanlar var totos dolu100 tl için kimlik mi
kanka sana atıtıgı maili attı banada tam olarak napcaz anlamadım kontrol edin yeniden deneyin falan yazmısPaparadan 50 yükledik 1480 cekim verdik beklemedeyim
Bir kağıda tarihi yaz üstüne kimliği koy selfi çek atArkadaşlar belgeleri nasıl gönderiyoruz bendinde belge talep etiler gönderiyorum kabul edilmiyor nasıl yapacağız yardımcı olacak varmi
Gelirse at kral3 defa belge yükledim onaylayıp çekimi iptal ediyorlar en son selfi istedi tarih bir kağıda yazili şekilde attım az önce oda onaylandı tekrar veriyorum cekim
Benim eski kimlik olurmuBir kağıda tarihi yaz üstüne kimliği koy selfi çek at
Birde telefon kamerası on kamera cikiyorBenim eski kimlik olurmu
Olur herhalde bilmiyorum ki başkan ama net olsun fotoğraf ona dikkat etBenim eski kimlik olurmu
Tamm tesekur ederimOlur herhalde bilmiyorum ki başkan ama net olsun fotoğraf ona dikkat et
Tamam kral sakin ol bazılarınki 2 saatte gelmiş alırsın çekimini nerdeyse herkes almış zaten 😅Çekim talebi vereli yarım saatden fazla oldu gelen giden yok